Efbet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Pariuri de pe mobil la Efbet

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Este oferită o aplicație Efbet?

Este oferit un Efbet App, dar aceasta nu este încă disponibilă în România. Probabil că în viitorul apropiat această problemă va fi rezolvată ținând cont că vorbim de o agenție de pariuri nou-intrată pe piața locală.

Pentru moment se poate paria în condiții mai mult decât decente direct din browser-ul telefonului sau a tabletei, site-ul fiind optimizat. Pagina principală are o interfață simplă care îți permite să selectezi tipul de gambling care te interesează: pariuri sportive, jocuri de cazino, casino live, Lucky 6, sloturi video sau pariuri virtuale.


Pariuri de pe mobil la Efbet - ce putem face de pe telefon sau tabletă?

Site-ul optimizat pentru IOS, Android și Windows oferă acces la întreaga oferă de pariuri sportive, dar și la opțiunile principale de pe cont precum posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri, sau de a vedea bonusurile și promoțiile actuale. 

Din păcate nu rămânem logați pe cont o perioadă mai lungă de timp, nu avem acces la serviciul de meciuri live online Efbet, și nici nu putem primi notificări pe ecranul principal al telefonului. Aceste facilități probabil ar fi fost disponibile în cadrul unei aplicații de pariuri. 

Pariază online la Efbet de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?