Efbet România - ofertă sportivă, bonus de bun venit, servicii oferite

Efbet este o casă de pariuri online originară din Bulgaria care a intrat pe piața din România la începutul lunii noiembrie 2017, și care și-a lansat platforma de pariuri online o lună mai târziu.


Cine este operatorul de pariuri online Efbet?

În 1990 în centrul capitalei Bulgariei un grup de investitori au lansat un cazino numit ”Colombia”. În anii următori aceștia au deschis și alte săli de jocuri, dar și case de pariuri stradale care purtau numele de ”BalkanBet”.La numele de Efbet s-a trecut în 2006, odată cu extinderea în mediul online. Între timp cei de la Efbet și-au lansat serviciile și în alte țări europene, motiv pentru care în zilele noastre site-ul de pariuri este disponibil în 5 limbi diferite: bulgară, engleză, turcă, greacă, și mai nou română.

În Bulgaria Efbet este considerată ca fiind una dintre cele mai bune agenții de pariuri sportive pe internet, fiind voci care spun că aceasta este chiar mai apreciată decât Bet365. Însă nu știu cât de adevărate sunt aceste zvonuri. Dați-mi voie să fiu pentru moment reticent. 


Cu ce vine Efbet România pe piața locală?

Efbet Ro deține conform D.ONJN 1925/30.10.2017 licența L1173067W000796 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri în cotă fixă și jocuri de cazino până în 2027. Din ce am putut constata, cei de acolo nu au creat un site nou special pentru piața locală de la noi, ci l-au adaptat pe cel menit pentru piața bulgară.

Au început să apară la noi în țară și primele case de pariuri stradale Efbet. Nu am foarte multe informații despre acestea, deoarece nu am găsit pe site-ul operatorului nimic legate de ele : locații, servicii, program etc. Deoarece acest operator este prezent atât online cât și offline, probabil vor fi oferite în viitorul apropiat câteva facilități speciale precum posibilitatea de a alimenta contul de pariuri online direct dintr-o locație stradală.

Pariază online la casa de pariuri Efbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?