Primul pariu la Circus

Ca la orice altă casă de pariuri online, procesul de plasare a primului pariu este simplu. Întâi găsești meciurile și pariurilor dorite (accesând meniul de sporturi din partea stângă a paginii) și apoi adaugi pe bilet selecțiile dorite apăsând pe cotele corespunzătoare acestora. Dacă adaugi mai multe pariuri acestea se încarcă unul sub altul. Biletul poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține 3 tab-uri:

  • Simplu – de aici pui pariuri single (pe un singur meci); completezi căsuța din dreptul selecției pe care vrei să pariezi
  • Multiplu – de aici pui pariuri multiple (un bilet simplu cu o singură variantă de câștig unde toate selecțiile trebuie să fie corecte); completezi căsuța ”Miză” cu suma dorită.
  • Sistem – de aici pui pariuri în sistem (pariuri cu mai multe combinații de câștig); completezi cu suma dorită căsuța ”Miză” din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci.

În partea de jos a biletului există trei opțiuni:

  • acceptare modificări – accepți ca cotele să se schimbe (mai mari sau mai mici) în momentul în care plasezi pariul
  • acceptare doar cote crescute – dacă cotele se schimbă accepți doar cote mai mari.
  • refuzare modificări – nu accepți nici o modificare a cotelor

Dacă o cotă s-a modificat și tu n-ai autorizat această schimbare, atunci pariul nu va fi plasat. După ce ai făcut toate aceste lucruri ți-a mai rămas doar să apeși butonul ”Validați-mi biletul de pariere”.

Pune primul tău pariu online la Circus

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

324 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?