Pariuri live la Circus

Ofertă medie

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Oferta live, ca și cea pre-meci este surprinzător de bună, fiind foarte puține acele agenții care au o ofertă similară.  

Ofertă live Circus
Dacă dăm la o parte tenisul, Circus acoperă de multe ori la fel de multe meciuri precum Unibet, Netbet sau Betano (agenții care de regulă au cea mai bună ofertă). La tenis oferta este într-adevăr mai slabă, dar și acolo este destul de decentă pentru nevoile celor mai mulți pariori. Doar că nu este la nivelul operatorilor de top. În ceea ce privește opțiunile de pariere Circus este la un nivel acceptabil, ea acoperă toate tipurile principale de pariuri.

Aspecte tehnice
Pe alocuri platforma se mișcă un pic cam lent, iar informațiile nu sunt actualizate la fel de rapid ca la alte agenții. Din acest motiv și cotele sunt blocate mai des decât la Unibet sau Netbet. În principiu poți paria în condiții optime, dar sunt case de pariuri care stau mai bine. Plus că trebuie să iei în considerare faptul că site-ul este instabil și are momente când merge mai prost decât ar trebui. Dacă pățești asta în timp ce pariezi live, atunci s-ar putea să-ți faci ceva nervi.

Centru de statistici
Sunt oferite foarte puține informații la fiecare meci: doar scorul, minutul și raportul cartonașelor / cornerelor. Plus că trebuie să ai mare grijă deoarece informațiile afișate nu sunt mereu corecte. Am găsit mai multe meciuri de fotbal unde la raportul cartonașelor / cornerelor era trecut zero pe linie, deși în realitate au fost atât cartonașe cât și cornere. Din păcate nu este oferită o fereastră 2D cu desfășurarea live a meciului.

Pariu rapid
Circus oferă opțiunea de pariu rapid prin care poți stabili din avans miza următorului pariu. Tot ce ai de făcut este să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta este procesat automat. Ai mare grijă pentru că pariul este plasat instant fără a mai fi necesar să îl confirmi. Deci dacă apeși din greșeală pe cote vei ajunge să pui pariuri nedorite.

Opțiunea de favorite
Este oferită şi posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile dorite.

Pariază live la casa de pariuri online Circus

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

324 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?