Circus - pariuri online și jocuri de casino

Circus este una din cele mai noi agenții intrate pe piața din România, aceasta primind pe data de 1 ianuarie 2017 o licență care conform D. 2577/28.12.2016 îi dă dreptul să opereze legal pe teritoriul țării noastre până pe data de 31 decembrie 2026. Deși această recenzie a fost scrisă la câteva luni după lansarea platformei online site-ul încă are destul de multe bug-uri și este foarte dificil de găsit anumite informații sau chiar anumiți termeni atașați promoțiilor oferite. Dar despre toate acestea voi vorbi în secțiunile corespunzătoare; momentan vă prezint tot ce știu despre istoria agenției de pariuri online Circus.

Despre Circus
Circus este parte a companiei Reshuffle Gaming Limited, companie cu sediul în Malta. Totuși vorbim de un operator cu origini în Belgia, acolo unde oferă atât pariuri online cât și jocuri de noroc offline prin intermediul a 20 de cazinouri stradale. Mai mult decât atât, Circus se laudă că ar fi numărul 1 în Belgia în materie de divertisment. Nu știu dacă acest lucru este adevărat sau nu, dar sunt sceptic. Unei companii, oricare ar fi ea, îî este foarte greu să fie numărul 1 într-o țară unde are doar 20 de săli de jocuri și un site de pariuri online similar cu cel de la noi. Poate totuși site-ul este mai stabil decât varianta în limba română, dar la prima vedere arată cam la fel.

Pe de altă parte, acest operator de pariuri sportive este prezent în mai multe țări decât și-ar putea imagina mulți. Pe lângă Belgia și România, el mai oferă servicii în Olanda, Franța și Spania și s-ar putea să mai fie și alte țări pe listă.

Servicii oferite
Circus oferă pariuri sportive, jocuri de cazino și cazino live, dar nu are o cameră de poker, cel puțin nu în România. 

Pariază online la casa de pariuri Circus

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

324 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?