Transmisiuni Live Casa Pariurilor

Transmisiuni live disponibile la Casa Pariurilor

1500

De evenimente

Deși te-ar putea surprinde, Casa Pariurilor chiar are un serviciu de transmisii live video. Mai mult decât atât, acest serviciu poate fi accesat în mod gratuit chiar dacă nu ai efectuat vreodată un depozit, iar balanța ta este 0,00RON. Singura condiție este să ai un cont deschis și funcționabil. Nici o altă agenție nu oferă acces la stream-uri live în aceste condiții, dar înainte de a te bucura prea tare trebuie să știi că numărul de meciuri transmise nu este foarte mare.

De fapt serviciul Casa Pariurilor Live Video se bazează mai mult pe transmisii din sporturi secundare precum volei sau volei pe plajă, dar sunt acoperite și alte sporturi mai principale. La capitolul fotbal am observat că sunt transmise evenimente din primele ligi din Franţa şi Portugalia, dar şi din Liga Campionilor Asiei. Deci merită să arunci un ochi peste ofertă.

Dacă facem o comparație cu concurența putem spune că  per total serviciul Casa Pariurilor Live Stream este cu mult sub ce oferă Unibet, Netbet, Sportingbet sau Betano. Dar ținând cont că vorbim de o facilitate gratuită nu prea avem motive să ne plângem în condițiile în care mulți operatori nu oferă deloc transmisii.

Pariază live la casa de pariuri online Casa Pariurilor

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

3020 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii