Bonus Casa Pariurilor și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Casa Pariurilor

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

nu este oferit

indisponibil
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Există părți foarte proaste și părți foarte bune în ceea ce privește bonusurile și promoțiile oferite de Casa Pariurilor, deși la prima vedere vei putea observa doar acele părți proaste.

Partea foarte rea
Nu există o pagină de promoții, asta pentru că nu este oferit nici un bonus pentru prima depunere, nici un bonus pentru pariuri de pe mobil și nici oferte pe diferite tipuri de pariuri sau evenimente sportive. Practic nu este oferită nici o promoție în mod constant, iar mai rău de atât nu se poate.

Partea foarte bună
Deși nu scrie nicăieri pe site, sunt oferite ocazional bonusuri fără depunere sau bonusuri tentante pentru următorul depozit. De exemplu eu între septembrie 2015 și iulie 2016 am primit următoarele oferte:

  • 05.09.2015 – bonus fără depunere de 50RON
  • 15.10.2015 – bonus fără depunere de 25RON
  • 16.12.2015 – bonus de 100% în limita a 50RON
  • 14.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
  • 26.06.2016 – bonus fără depunere de 25RON
  • 22.07.2016 – bonus fără depunere de 25RON

Deci am primit 4 bonusuri fără depunere de 25 RON fiecare, un bonus fără depunere de 50 RON și un bonus de 100% în limita a 50 RON.

Este adevărat că a fost o perioadă de aproape jumătate de an în care n-am primit nimic și se poate întâmpla în orice moment ca cei de la Casa Pariurilor să renunțe să mai ofere astfel de bonusuri. Pe de altă parte la nici un alt operator n-am mai beneficiat de astfel de oferte.

Poate te-ai gândi că condițiile de rulaj sunt destul de dificile, dar lucrurile nu stau deloc așa. Din contră, în cazul fiecărei oferte în parte bonusul trebuia rulat o singură dată pe orice cote doreai, după care erai liber să soliciți o retragere dacă doreai lucrul acesta.

Casa Pariurilor are multe minusuri, dar aceste oferte ocazionale reprezintă un motiv suficient de bun pentru a deschide un cont de pariuri.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Casa Pariurilor

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

3025 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii