Primul pariu la Casa Pariurilor

Deși Casa Pariurilor este o agenție online cu multe minusuri, îmi place la ea ușurința de navigare pe site, ușurință care se păstrează și atunci când pariezi. Poţi plasa următoarele tipuri de pariuri:

  • single – un singur meci în parte. Adaugă pe biletul de pariuri selecția dorită (dând click pe cota aferentă), completează în căsuța de jos miza și apasă ”Trimiteți”.
  • multiplu – un pariu în acumulator unde toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare. Adaugă pe bilet toate pariurile dorite, ai grijă să fie selectat tabul ”Simplu” în partea de sus a biletului, după care apasă pe ”Trimiteți”.
  • sistem – pariu cu mai multe combinații. La un bilet cu patru meciuri poți juca sistemele 1/4 (adică pariuri single pe fiecare meci în parte), 2/4 (combinații de câte două meciuri), 3/4 (combinații de câte trei meciuri) și 4/4 (un pariu în acumulator).
  • sistem cu baze - în momentul în care adaugi minim 3 pronosticuri pe bilet  poţi alege să joci un sistem cu baze. Pentru a alege baza trebuie să treci cu mouse-ul peste meciul pe care vrei să-l adaugi ca bază şi să bifezi căsuţa din dreptul la FIX. După aceea va trebui să alegi sistemul dorit, aşa cum ţi-am eplicat mai sus la sistem.

ATENȚIE: la majoritatea caselor de pariuri online se completează miza pe combinație, deci la un pariu în sistem miza completată de tine se înmulțește cu numărul de combinații de pe bilet pentru a stabili miza finală. La Casa Pariurilor lucrurile nu stau așa; aici completezi suma totală, nu cea pe combinație. Deci dacă selectez sistemele 2/4 și 3/4 și completez ”2”, miza totală este de 2RON, și nu mai mare. Acesta este un plus deoarece poți să pariezi sume mici de bani chiar și pe sisteme cu foarte multe combinații, lucru care la agențiile mai consacrate nu este posibil.

Pune primul tău pariu online la Casa Pariurilor

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

3025 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii