Depuneri și retrageri Casa Pariurilor

Plăți Casa Pariurilor - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Poți depune un total de 440 RON fără a avea contul verificat. De asemenea, banii primiți ca bonusuri fără depuneri sunt scăzuți și ei din această sumă. Deci dacă tu ai depus 50 RON și primești bonusuri de 90 RON, mai poți efectua depuneri de 300 RON.

Depuneri
Poți depune cu cardul de credit / debit (minim 20 RON), prin Skrill (minim 50 RON), prin Paysafecard, transfer bancar (nu este precizată o sumă minimă) sau chiar direct din agențiile stradale Casa Pariurilor (minim 10 RON).

Retrageri
Retragerea poate fi solicitată doar prin metoda de plată prin care ai depus și doar după ce ți-ai verificat contul de pariuri. Retragerea minimă este egală cu depunerea minimă, în funcție de metoda de plată aleasă.

Depuneri și retrageri direct din agențiie Casa Pariurilor
Contul de pariuri poate fi alimentat din oricare din sutele de locații de pe întreg teritoriul țării. Tot ce ai de făcut este să te duci cu buletinul la cea mai apropiată sucursală și să spui casierei userul tău sau ID-ul de utilizator. Aceasta va efectua depunerea, iar banii vor fi imediat disponibili în contul tău de pariuri. În ceea ce privește retragerile, de asemenea poți scoate banii din orice agenție, dar trebuie să faci întâi o rezervare pe site. Oricum poți avea acces la banii tăi fără nici o problemă în aceeași zi în care ai solicitat o retragere.

În cât timp ajung banii în cont prin alte metode de plată?
În mod normal și prin celelalte metode de plată ar trebui să ai acces la bani în maxim 2 zile lucrătoare. De fapt sunt pariori care susțin că la retragerea prin transfer bancar au primit banii în mai puțin de 24 de ore, chiar și în aceeași zi.

Depuneri și retrageri de bani la Casa Pariurilor

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar 1 1 1-2 zile
Skrill 50 50 instantaneu
Neteller


Paysafecard 20
instantaneu

Depune acum și pariază la Casa Pariurilor

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

3025 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii