Casa Pariurilor - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Casa Pariurilor pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Casa Pariurilor are o aplicație atât pentru IOS cât și pentru Android. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul casamobile.ro.

Pariuri online din aplicație
De pe pagina Casa Pariurilor aflăm că aplicația oferă pariuri pe 40+ sporturi diferite, ceea ce din start pare greu de crezut fiindcă pe site-ul full pentru PC am găsit doar 10 sporturi. Și am avut dreptate, nu sunt acoperite nici pe departe 40 de sporturi pe mobil, deși în mod ciudat am găsit pariuri pe unele sporturi pe care nu le puteam accesa pe PC.

Aplicația Casa Pariurilor oferă inclusiv posibilitatea de a consulta statistici, istoricul confruntărilor directe și echipele de start de la meciurile mai interesante. De asemenea poți urmări live video meciurile care te interesează.

Aplicația îți oferă posibilitatea de a scana codul QR al unui bilet jucat offline, iar pe parcurs ce evenimentele sunt decise, primești notificări cu rezultatele acelor meciuri. Tot dintr-o notificare afli și dacă biletul tău de pariuri a fost câștigător sau nu.

De asemenea poți folosi aplicația pentru a găsi cea mai apropiață locație Casa Pariurilor. Aceasta va fi afișată pe o hartă virtuală, iar acest lucru este de folos în special atunci când ești într-un oraș străin.

Din aplicaţia pentru Android sau din cea pentru iOS există şi posibilitatea de a urmări meciurile transmise live video de Casa Pariurilor.

Pariază online la Casa Pariurilor de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

3020 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii