Casa Pariurilor - pariuri online, poker și jocuri de casino

Casa Pariurilor este o agenție de pariuri care o perioadă lungă de timp a funcționat doar offline, dar din 2015 oferă inclusiv posibilitatea de a plasa pariuri online. Aceasta are o istorie foarte bogată la noi în țară și cu siguranță n-ai auzit de ea la nivel internațional, astfel încât ai putea crede că vorbim despre un operator originar din România, care funcționează doar local. Acest lucru este însă departe de adevăr.

Casa Pariurilor este originară din Croația
Agenția a fost lansată prima dată în Croația, acolo unde se numește ”Hattrick-PSK”. Ea are sediul central în Dugopolje, o comună croată cu 3,000 de locuitori, dar are și un sediu în Zagreb. Ca și la noi în țară, acest operator funcționează atât online cât și offline, având un site aproape identic cu cel românesc. De fapt casapariurilor.ro este practic copiat după psk.hr, iar așa se și explică de ce acest site este mai stabil și pare mai bine testat decât platformele similare oferite de alte agenții care au făcut trecerea din offline în online (Stanleybet sau Superbet).

Despre agențiile offline
Casa Pariurilor are în jur de 750 de sucursale împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Acestea pot fi găsite atât în orașe mari, cât și în sate sau orașe mai mici. De exemplu în Zărnești sunt 3 astfel de agenții, în timp ce în Zimnicea, Vulcan, Vorona sau Topoloveni poate fi găsită câte o locație Casa Pariurilor. Toate agențiile offline sunt deschise între orele 10:00 și 22:00 fără excepție, iar pe perioada verii ele au un program diminuat: 12:00 – 20:00.

Despre platforma de pariuri online
Casa Pariurilor deține conform D.ONJN 1289 /29.07.2016 o licență valabilă până la 30.07.2026 care-i permite să ofere în legalitate pariuri sportive. Mai multe despre serviciile oferite poți afla din secțiunile următoare.

Pariază online la casa de pariuri Casa Pariurilor

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

3020 utilizatori au ales Casa Pariurilor

Pariezi aici ?

Discutii