Verificarea contului de pariuri la BetStars

maxim 24 de ore lucrătoare

Verificarea contului

Pentru a nu avea contul blocat și pentru a putea solicita retrageri este necesar să verifici identitatea contului de pariuri. Pentru a face acest lucru este necesar să trimiți copii după următoarele două acte:

  • act de identitate: buletin, pașaport, permis de conducere, PASS Card sau livret militar.
  • dovadă a adresei: trebuie un act care să conțină atât numele tău complet, cât și adresa la care locuiești. În această categorie intră: factură de utilități (cablu TV, internet, telefonie, apă, gaze, curent), un extras de cont bancar detaliat, un extras de card de credit, certificatul de asigurare casă sau certificatul de asigurare automobil.

Cum trimit documentele spre verificare?
Sunt 2 variante pentru a verifica identitatea contului de pariuri BetStars. Prima, și cea mai simplă, este aceea de a trimite un mail la verification@betstars.eu care să conțină username-ul tău și copii după cele două acte menționate mai sus. Însă cei de la BetStars recomandă utilizarea celei de-a doua metode, care este un pic mai complicată mai ales dacă nu joci poker.

  • Intră în aplicația PokerStars și dă click pe ”Ajutor”, buton ce poate fi găsit în partea dreaptă a ferestrei.
  • Apasă pe ”Deschide formular Contactează serviciul asistență”, buton situat în centrul paginii (este imposibil să nu-l observi).
  • Selectează limba română și categoria ”Securitate” – ”Verificare vârstă”.
  • Apasă pe ”Atașează” și selectează fișierele dorite, după care apasă pe ”Trimitere”.

Am căutat secțiunea ”Ajutor” pe site dar nu am găsit-o, de ce?
Această secțiune este disponibilă doar în cadrul aplicației PokerStars, nu și de pe site-ul betstars.ro. Trebuie să descarci aplicația pentru poker pentru a putea trimite documentele.

În ce format trebuie trimise documentele?
Cei de la Betstars recomandă să trimiți toate pozele în format .jpg, dar sunt acceptate și formatele .pdf, .tiff și .doc. Indiferent de formatul ales, un fișier n-are voie să aibă mai mult de 5MB. Documentele pot fi atât scanate cât și fotografiate, cu condiția să fie vizibile complet în poză (toate cele patru colțuri), iar informațiile să poată fi ușor de citit.

Copia după dovada adresei a fost respinsă, de ce?
Factura de utilități, extrasul de cont bancar și extrasul de card n-au voie să fie mai vechi de 3 luni, în timp ce certificatul de asigurare casă / mașină trebuie să aibă o vechime de maxim un an. Dacă ai respectat această condiție și totuși actul a fost respins, poate că a fost din cauza faptului că nu se văd în poză toate cele 4 colțuri ale documentului sau informațiile sunt blurate și neclare.

Cât timp durează până sunt verificate actele?
Pentru că vorbim de o casă de pariuri care aparține de un brand respectabil este normal ca documentele să fie verificate într-un timp decent. De regulă nu durează mai mult de 24 de ore lucrătoare.

Pariază online la casa de pariuri Betstars

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

509 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?