Bonus Betstars și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de BetStars

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

2 X 10 $/£/€

pariuri gratuite
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

Plasează din banii tăi un prim pariu de 10 $/£/€ pe o cotă de minim 2.00 și vei fi recompensat cu 2 pariuri gratuite de câte 10 $/£/€ fiecare, indiferent dacă pariul tău este câștigător sau nu. Ambele pariuri gratuite vor fi creditate automat în maxim 48 de ore din momentul plasării pariului eligibil și sunt valabile timp de 7 zile din momentul în care le primești.

Fiecare freebet poate fi plasat pe orice cotă dorești, dar ia în considerare faptul că vei primi pe cont doar profitul, nu și miza. Asta înseamnă că dacă pui cele 2 pariuri pe cote de 1.50 și 3.50, iar toate ambele sunt câștigătoare, vei primi 5€ și 25€, deci un total de 30€. Acești bani nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj, deci pot fi retrași în orice moment.

Această ofertă nu este foarte atractivă din punct de vedere al sumelor oferite, dar pe de altă parte este o ofertă perfectă pentru cei care vor să scoată maximul dintr-o investiție minimă, motiv pentru care nu cred că ar trebui s-o ratezi. Este important de precizat că pentru această ofertă se califică inclusiv cei care aveau deja un cont PokerStars dar care n-au apucat să joace încă pe BetStars.

Alte promoții

BetStars are câteva promoții care sunt oferite mai tot timpul. Pe cele mai interesante le voi prezenta în cele ce urmează, în timp ce o listă completă poate fi consultată pe site-ul betstars.ro.

Asigurare Acumulator
Plasează pe o miză de 0.51 $/£/€ sau mai mare un pariu multiplu care să conțină minim 3 selecții din fotbal (cote 1.10+), iar dacă el va fi câştigător atunci vei câştiga un bonus care începe de la 3% pentru 3 evenimente şi ajunge până la 100% (bonus dublu) pentru 20 de evenimente. Un client poate obţine maxim 100.000 euro (dolari) pe zi în cadrul acestei promoţii.

Spin & Bet
Aceasta este o promoție prin care îți poți mări câștigurile de până la 10 ori. Tot ce trebuie să faci este să selectezi această opțiune când plasezi un pariu pe fotbal (va apărea în deptul biletului) și apoi să vezi dacă îți surâde norocul. Ia în considerare faptul că va trebui să renunți la 10% din suma mizată pentru a participa la această promoție.

Alte promoții
BetStars vine și cu alte promoții foarte atractive pe campionatele americane de baschet (NBA), hochei (NHL) și fotbal american (NFL), astfel încât recomand să accesezi pagina de promoții pentru a vedea o listă cu toate ofertele disponibile.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Betstars

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

510 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?