Primul pariu la BetStars

Nu este prea complicat să pariezi la BetStars, astfel încât și un începător ar trebui să se descurce fără prea mari probleme. Totuși îți voi arăta exact ce ai de făcut pentru a plasa primul pariu.

Înainte de toate trebuie să cauți evenimentul sportiv care te interesează și să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci. Acesta se va încărca într-un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii. Apoi repeți această procedură pentru fiecare pariu în parte, iar selecțiile tale vor apărea una sub alta în biletul virtual. Nu poți juca pariuri cu baze, dar poți plasa următoarele tipuri de pariuri:

  • single – pariuri pe câte un meci. Fiecare meci de pe bilet are în dreptul său o căsuță; completează în dreptul acestuia suma dorită și apasă butonul ”Plasează pariu”.
  • multiplu – pariu în acumulator unde toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Sub selecțiile tale de pe bilet ai o secțiune ”Acumulatoare”, iar prima opțiune de aici se numește chiar ”Acumulator”. Completează în dreptul acesteia suma dorită și apasă ”Plasează pariu”.
  • în sistem – pariuri pe combinații de mai multe meciuri. Sistemele oferite și numărul de combinații diferă în funcție de numărul de selecții de pe bilet. Ai grijă, deoarece suma completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pe care îl conține sistemul respectiv pentru a decide miza finală.

În imaginea de mai jos eu am mizat 2£ pe un pariu single, 2£ pe un pariu în acumulator și 1£ pe un sistem 2/4 (deci miză de 6£ pentru că sunt 6 combinații posibile), ceea ce înseamnă că miza mea totală este de 10£.

Pune primul tău pariu online la Betstars

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

509 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?