Depuneri și retrageri Betstars

Plăți BetStars - Depuneri și retrageri de bani

0,10€

Miza minima

Trebuie spus din start că la BetStars nu poți paria în lei românești, deci atunci când te înregistrezi trebuie să alegi una din următoarele trei valute: dolari, euro sau lire sterline. În ciuda acestui aspect, atunci când efectuezi un depozit poți alege să depui în lei românești. Însă pe lângă suma depusă de tine va fi oprit și un comision corespunzător schimbului valutar. Același lucru este valabil și în cazul retragerilor. De exemplu eu am vrut depun 200 RON și am primit în schimbul lor suma de 47.87$, deși conform cursului la zi ar fi trebuit să primesc 49.43$ dacă nu s-ar fi oprit nicio taxă.

Depuneri
Este oferită posibilitatea de a depune prin majoritatea metodelor de plată cunoscute: card de credit / debit (Visa, Mastercard), portofele electronice (Skrill, Neteller), Paysafecard și Entropay. În schimb nu poți depune prin transfer bancar. În cazul anumitor metode de plată (precum Skrill de exemplu) vei vedea că nu poți depune în RON, ci trebuie să depui în dolari sau euro. Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă este de 10$, echivalentul a aproximativ 45 RON.

Retrageri
Poți retrage banii doar prin aceeași metodă de plată prin care ai depus (cu excepţia cazurilor în care depunerea a fost făcută cu carduri Mastercard sau cu ajutorul Paysfecard, cazuri în care se va putea retrage doar prin transfer bancar). Retragerea minimă este, ca și în cazul depunerii, de 10$ îndiferent de metoda aleasă.

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri sportive BetStars

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 45 45 instantaneu
Transfer bancar
45
Skrill 45 45 instantaneu
Neteller 45 45 instantaneu
Paysafecard 45
instantaneu

Depune acum și pariază la Betstars

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

509 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?