Pariuri live la BetStars

Ofertă medie

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

La partea de pariuri live sunt două aspecte ce trebuie discutate separat: cât de bogată este oferta sportivă, și cât de bine funcţionează platforma din punct de vedere tehnic.

Aspecte tehnice
La acest capitol se simte din plin că pariezi pe o platformă ce aparține de PokerStars. Site-ul este stabil tot timpul, informațiile și cotele sunt actualizate rapid iar pariurile sunt plasate într-un timp scurt, astfel încât la acest capitol BetStars nu este cu nimic mai prejos decât Unibet, Netbet sau alte agenții de top.

Oferta sportivă live
Aici încep să apară minusurile și ele pot fi observate rapid. Am comparat oferta live a celor mai importante 9 case de pariuri online într-un mod foarte simplu: am văzut câte meciuri oferă într-un anumit moment fiecare agenție la fiecare din sporturile din ofertă. Evident că rezultatul nu reflectă realitatea 100% pentru că o agenție care are o ofertă slabă acum poate avea o ofertă mai bună peste o zi, în funcție de meciurile și competițiile care au loc în acel moment. Dar pe de altă parte o agenție care acum are una dintre cele mai slabe oferte, are șanse mici ca mai târziu să aibă cea mai bună ofertă. Deci o astfel de comparație este totuți relevantă.

Din cele 9 agenții comparate, BetStars era pe locul 7 cu doar 35 de meciuri în ofertă, în condițiile în care Fortuna avea 82. Mai problematic este faptul că BetStars avea cea mai slabă ofertă la fotbal din toate cele 9 agenții.

Nici la număr de opțiuni de pariere agenția nu stă prea bine și vei simți asta din plin mai ales dacă pariezi live pe România Liga 1, acolo unde oferta este modestă. Cu siguranță BetStars nu este agenția la care să vrei să pariezi în timp real pe meciuri din Romania, dar dacă te axezi doar pe competițiile de top, atunci nu vei avea prea multe motive să te plângi.

Alte facilități
Este oferit un centru de statistici unde poți vedea raportul șuturilor, ocaziilor, posesiei, cornerelor, cartonașelor etc. La fiecare meci există chiar și o fereastră 2D unde poți vedea cine atacă și ce se întâmplă notabil. Pe de altă parte, nu este oferită opțiunea de pariu rapid, și nici posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și tipurile de pariuri preferate. Nici măcar un calendar cu evenimentele viitoare n-am reușit să găsesc, ceea ce reprezintă un minus.

Spin&Bet
Unic la Betstars ai opţiunea Spin & Bet. Prin aceasta după ce alegi un pronostic poţi să învârţi roata prin care se va stabili cu cât se înmulţeşte miza ta, variantele fiind 1x, 1.5x, 2x, 5x şi 10x. Da, poţi să joci 100 de euro pe un pariu şi activând opţiunea Spin&Bet să câştigi de 10 ori mai mult decât câştigul normal. Există însă un dar, dacă alegi această opţiune doar 90% din miză va conta ca miză la pariul tău, 10% din miză urmând să fie distribuit către jackpot cu cote îmbunătăţite.

Pariuri live de pe mobil
Întreaga ofertă sportivă live disponibilă pe PC poate fi accesată fără probleme de pe mobil prin intermediul aplicației pentru IOS sau direct din browser pe Android și Windows.

Pariază live la casa de pariuri online Betstars

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

510 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?