Betstars - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

BetStars pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Dacă vrei să joci la BetStars utilizând un dispozitiv mobil, atunci trebuie să știi că există o aplicație pentru IOS numită ”BetStarsEU”, în timp ce utilizatorii de Android și Windows trebuie să parieze din browser.

Despre aplicația pentru IOS
Aplicația oferă atât pariuri sportive, cât și jocuri de cazino și poker. Oferta din secțiunea ”Casino” este chiar generoasă: 42 de sloturi, 20 de jocuri de cărți, 6 jocuri de ruletă și alte 6 jocuri cu dealer live. În ceea ce privește secțiunea de poker nu sunt oferite decât câteva din mesele și turneele disponibile la PokerStars; dacă vrei acces full va trebui să descarci aplicația pentru poker (aceasta este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android).

Revenind la pariuri sportive, aplicația pentru IOS conține toate pariurile disponibile pe PC, atât pre-meci cât și live. Plus că poți efectua depuneri și retrageri și poți vedea în orice moment o listă cu promoțiile disponibile.

Chiar și live se poate paria în condiții optime, mai ales că este oferit un centru de statistici, plus posibilitatea de a minimiza opțiunile care nu te interesează (dar din păcate nu este oferită posibilitatea de a adăuga la favorite anumite pariuri). Aplicația este stabilă, astfel că nu trebuie să te îngrijorezi că se va bloca fix când vrei să pui pariul dorit.

Pariuri din browser de pe mobil
Site-ul mobil este similar cu aplicația, doar că nu mai oferă poker (poți descărca aplicația PokerStars pentru așa ceva). În rest nu sunt diferențe notabile, dar trebuie să iei în considerare faptul că aplicația pentru IOS merge mai bine și este mai stabilă decât site-ul optimizat pentru Android / Windows. Oricum, poți paria în condiții optime după acesta fără prea mari bătăi de cap.

Pariază online la Betstars de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

511 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?