Contact și relații cu clienții BetStars

Din păcate nu este oferit un serviciu de live chat, ceea ce reprezintă un minus. Pe de altă parte BetStars, ca și PokerStars, este o platformă foarte stabilă pe care se va întâmpla destul de rar să dai de bug-uri sau să întâmpini diverse probleme. Probabil vor fi destul de rare acele situații când să ai nevoie să contactezi serviciul de suport clienți, iar când chiar te afli într-o astfel de situație poți să trimiți un mesaj staff-ului din cadrul aplicației pentru poker.

Cum contactez staff-ul BetStars?
Intră în aplicațiaPokerStars”, accesază secțiunea ”Ajutor”, dă click pe ”Contactează Serviciul Aisstență”, iar aici se va deschide un formular. Trebuie în primul rând să selectezi limba română, iar apoi să alegi o categorie și o subcategorie în funcție de tipul de problemă / întrebare pe care o ai. Această secțiune este disponibilă în aplicaţie.

Pe site-ul web va trebui să intri în secţiunea "Serviciu clienţi" şi să dai click pe link-ul din partea dreaptă a paginii web, acolo unde scrie "Contactează Serviciul Clienţi".

În mod normal durează câteva ore până primești un răspuns. Dacă ai o problemă urgentă în miez de noapte și nu vrei să aștepți până dimineață ca un operator român să-ți răspundă poți scrie mesajul în engleză selectând întâi această limbă.

Detalii de contact BETSTARS
Program de lucru Non stop
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email support@betstars.eu
Adresa de corespondenta Sir Temi Zammit Avenue, Ta'xbiex, 8 Villa Seminia, Malta

Pariază online la casa de pariuri Betstars

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

510 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?