BetStars - pariuri online, poker și jocuri de casino

BetStars este un nume relativ nou piața de pariuri sportive online și sunt mulți care nu știu prea multe despre această agenție. Ea însă are în spate un brand foarte puternic, fiind platforma de pariuri sportive a celei mai mari camere de poker din lume: PokerStars.

Despre PokerStars
Platforma PokerStars a fost lansată în 2001 de către Isai Scheinberg și Mark Scheinberg, ajungând în scurt timp numărul 1 la nivel mondial. De-a lungul timpului a bătut și stabilit nenumărate recorduri pentru cele mai mari premii oferite online, pentru cele mai tari turnee organizate offline, dar și pentru multe altele. De exemplu în 2009 la un turneu online cu o taxă de înscriere de 1$ s-au înscris nu mai puțin de 149,196 de jucători, iar acest record încă stă în picioare.

În 2014 PokerStars, alături de Full Tilt Poker, au fost achiziționate de către compania canadiană Amaya în cadrul unei afaceri de 4,9 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare tranzacție financiară din istorie care a avut în prim plan un site de gambling.

Lansarea platformei BetStars
Schimbarea patronilor a dus și la o schimbare de mentalitate. În 2015 David Baazov, directorul de la Amaya, a anunțat lansarea platformei de pariuri sportive BetStars după ce timp de 14 ani PokerStars nu oferise nimic altceva în afară de poker și câteva jocuri de cazino. Această platformă a fost disponibilă inițial doar în Marea Britanie, iar treptat a fost lansată și în restul Europei, clienții din România fiind printre primii care au putut testa serviciile oferite.

Inițial serviciile n-au fost chiar cele mai bune, dar BetStars trebuia să crească în nivel pentru a se putea ridica la nivelul și renumele brandului de care aparține. A reușit agenția acest lucru? Asta vom încerca să aflăm în restul recenziei.

Licență ONJN
La noi în țară PokerStars, BetStars și Full Tilt Poker împart conform D.ONJN 1438/12.08.2016 aceeași licență definitivă ce este valabilă până la 31.08.2026. Aceasta permite companiei să ofere în legalitate pariuri sportive, jocuri de cazino și poker.

Pariază online la casa de pariuri Betstars

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

511 utilizatori au ales Betstars

Pariezi aici ?