Verificarea contului Betfair

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Betfair

sub 24 de ore

Verificarea contului

Identitatea contului de pariuri Betfair trebuie verificată până cel târziu pe 27 august 2016; în caz contrar contul va fi închis. Nu se știe dacă îl vei putea redeschide ulterior, dar cel mai bine este să nu ajungi într-o astfel de situație. Recomand să trimiți documentele din timp, pentru că în ultimele zile staff-ul va fi suprasolicitat din cauza numărului mare de cereri, și astfel verificarea ar putea dura mai mult ca de obicei. În mod normal o verificare la Betfair durează maxim 24 de ore.

Cum verific contul?

  • Intră pe betfair.com și loghează-te pe contul tău de pariuri.
  • Accesează ”Contul meu” – ”Contul meu Betfair”.
  • Accesează ”Detaliile mele” – ”Upload documente
  • Accesează ”Doresc să” și alege opțiunea corespunzătoare documentului pe care vrei să îl verifici.

Aici vei găsi patru opțiuni după cum urmează:

Îmi confirm vârsta
Uplodează  o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere sau certificat de naștere). Acest document este suficient pentru o verificare parțială (dacă nu ai depus cu cardul), verificare ce îți permite să efectuezi retrageri (deși agenția are libertatea să ceară acte suplimentare dacă dorește acest lucru).

Dovedesc proprietatea asupra cardului de credit
Dacă ai depus cu cardul, atunci va trebui pe lângă confirmarea vârstei să trimiți și următoarele documente înainte de a putea solicita o retragere:

  • copie cu fața cardului de credit / debit. Primele 6 cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, în timp ce celelalte șase cifre trebuie acoperite.
  • extras de cont al cardului înregistrat la Betfair (nu mai vechi de 3 luni). Și în acest caz primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite.
  • extras de cont bancar aferent unei tranzacții Betfair, sau care să conțină numărul cardului (nu mai vechi de 3 luni).

Efectuez verificare completă a identității
O astfel de verificare va aduce diferite beneficii, cum ar fi limite mai lejere atunci când pariezi, și retrageri procesate mai rapid. Plus că nu îți vor mai fi solicitate alte acte pe parcurs dacă optezi pentru acest tip de verificare. Pentru o astfel de verificare este nevoie să trimiți actele precizate mai sus (act de identitate + cele trei acte pentru card), plus o factură de utilități sau un extras de cont bancar. Actul ales trebuie să conțină numele tău complet și adresa la care locuiești, și să nu fie mai vechi de 3 luni.

Efectuez altele
Din această secțiune poți face o verificare specială a contului de pariuri, verificare ce îți va permite să  pariezi pe competiții sportive din Australia (turneul de Grand Slam Australian Open,  campionatul australian de fotbal etc). Pentru a face o astfel de verificare, trebuie ca actul de identitate să fie legalizat (aceasta se legalizează la notariat), iar extrasul de cont să aibă semnătura și ștampila băncii.

Pariază online la casa de pariuri Betfair

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

35986 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii