Transmisiuni Live Betfair

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Betfair

10000

De evenimente

Începând din 2017, Betfair a intrat pe lista selectă de case de pariuri online care oferă transmisiuni live video. Oferta este este una destul de bogată, incluzând următoarele competiții (dar sunt acoperite și altele care nu se află pe listă):

  • Fotbal – Serie A, FA Cup, Eredivisie, Allsvenskan
  • Tenis – US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Master Series
  • Baschet – Euroliga și Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Francează
  • Curse de cai – cursele de pe circuite din Marea Britanie, SUA dar și alte țări (Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia)
  • Curse de ogari – cursele de pe următoarele circuite britanice: Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Betfair Live Video este un serviciu complet gratuit la care au acces toți clienții, cu singura condiție de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. Singura excepție apare în ceea ce privește cursele de cai și câini, acolo poți urmări doar acele curse pe care pariezi! Dar oricum vorbim de singura agenție care transmite așa ceva, așa că nu are rost să ne plâgem. Fiind un sport de nișă, îmi imaginez că nu vrei să urmărești curse doar de dragul de a o face, ci și intenționezi să pariezi pe ele. 

Pariază live la casa de pariuri online Betfair

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

36040 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii