Depuneri și retrageri Betfair

Recomandata

Plăți Betfair - Depuneri și retrageri de bani

0.13€

Miza minima

Din păcate nu poți deschide un cont în lei românești, și nici nu poți efectua depuneri / retrageri în această monedă. De aceea va trebui să optezi pentru dolari, euro sau lire, iar astfel trebuie să iei în considerare posibilitatea de a plăti ceva taxe în plus față de cele standard, taxe ce reprezintă schimbul valutar ce trebuie făcut  atunci când alimentezi cu fonduri contul de pariuri, sau când scoți câștigurile.

Depuneri
Este oferită posibilitatea de a depune prin orice metodă de plată importantă (card, Skrill, Neteller, Paysafecard, transfer bancar), iar mai mult decât atât, este oferită și posibilitatea de a depune prin Western Union. Prin această metodă depunerea minimă este de 15€ și este procesată în 24 de ore. Pentru detalii despre celelalte metode de plată consultă tabelul de mai jos.

Retrageri
Retragerile pot fi solicitate doar prin metoda prin care ai depus ultima dată. Singura excepție se face în cazul depunerilor prin Paysafecard; în această situație va trebui să retragi câștigurile prin transfer bancar.

Depuneri și retrageri la Betfair

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 6€ 6€ instantaneu
Transfer bancar 15€ 15€ 2-5 zile
Skrill 10€ 10€ instantaneu
Neteller 15€ 15€ instantaneu
Paysafecard 10€ 10€ instantaneu

Depune acum și pariază la Betfair

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

35986 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii