Pariuri Live Betfair

Recomandata

Pariuri live la Betfair

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Poți paria live pe ambele platforme, dar totuși pe cea de betting exchange oferta este ceva mai modestă, lucru care este destul de logic. Eu mă voi concentra totuși pe platforma obișnuită de pariuri live, care nu dezamăgește.

Ofertă live Betfair
Oferta este foate generoasă, atât la fotbal cât și la alte sporturi. Singurul minus îl reprezintă pariurile pe tenis. Totuși minus este mult spus, pentru că sunt acoperite multe meciuri, dar ce-i drept că mai puține ca la Netbet sau Fortuna. Oricum oferta live Betfair va mulțumi marea majoritate a pariorilor, mai ales că sunt oferite și foarte multe tipuri de pariuri, la cote ce încep de la 1.01 și până la 100.

Aspecte tehnice
Este de la sine înțeles că un site precum Betfair.ro nu poate dezamăgi când vine vorba de aspecte tehnice. Platforma este foarte stabilă și merge la fel de bine tot timpul. Nu se va întâmpla ca site-ul să meargă prost,să pice, sau să dea erori, așa cum se mai întâmplă la operatorii neexperimentați. Ar mai trebui spus că cotele sunt actualizate foarte rapid, pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Plasați pariul”, iar câștigurile sunt și ele plătite în cel mai scurt timp.

Alte facilități
Este oferit un centru de statistici și o fereastră 2D în care poți vedea desfășurarea meciului. Partea proastă este faptul că acest serviciu nu este oferit la meciurile de mâna a doua și a treia, deși alți operatori îl oferă.  Un alt minus este acela că nu poți adăuga la favorite pariurile dorite, și nici nu poți plasa pariuri rapide.

Pariază live la casa de pariuri online Betfair

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

35900 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii