Betfair - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandata

Betfair pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Este oferită o aplicație atât pentru IOS, cât și pentru Android, aceasta numindu-se ”Betfair Sports Betting”. Dacă ai un Iphone sau un Ipad o poți descărca din AppStore, în timp ce utilizatorii de Android o pot lua direct de pe site-ul betfair.com.

Aplicația pentru IOS este foarte inteligentă la instalare
Mi-a sărit în ochi un lucru foarte interesant la aplicația pentru Iphone / Ipad. Aceasta primește update-uri săptămânal, motiv pentru care solicită cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Dacă ai totuși un telefon mai vechi, să spunem un Iphone 4 cu IOS6, aplicația va depista automat că telefonul tău nu poate face față la cea mai nouă versiune, astfel încât ești întrebat dacă vrei să instalezi o versiune mai veche, compatibilă cu dispozitivul tău. Acest lucru poate nu pare ceva revoluționar, dar realitatea este că ”Betfair Sports Betting”este singura aplicație de mobil în afară de cea de la 888Sport pe care o poți instala pe orice telefon, oricât de slab ar fi el, și să mai și meargă perfect. Este adevărat că la versiunile mai vechi grafica este sacrificată, ea fiind destul de demodată, dar chiar nu ai ce reproșa ținând cont că poți paria în cele mai bune condiții utilizând un telefon demodat.

Dacă în schimb ai un telefon de ultimă generație, atunci și aplicația va fi la nivelul anului 2016. Ultima versiune are o grafică modernă, și funcționează perfect.

Despre aplicație
Indiferent că descarci aplicația pentru IOS sau cea pentru Android, aceasta oferă tot ce oferă și varianta pentru PC: posibilitatea de a efectua tranzacții (depuneri și retrageri), de a paria pe orice meci din ofertă, de a vedea detalii ce țin de cont, de a plasa pariuri live etc.

Pariuri din browser
Dacă din diferite motive nu îți merge aplicația (deși nu prea văd cum) sau ai un telefon cu Windows, atunci poți paria direct din browser. Site-ul este optimizat și seamănă destul de mult cu aplicația, ceea ce înseamnă că condițiile de pariere sunt mai mult decât decente.

Pariază online la Betfair de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

31010 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii