Betfair - pariuri online, poker și jocuri de casino

Betfair este cea mai importantă agenție de betting exchange din lume, și singura licențiată în România în momentul de față. Dar pe lângă betting exchange, Betfair oferă și o platformă de pariuri obișnuită unde poți plasa pariuri în cotă fixă. Chiar și așa, vorbim despre un site de gambling ceva mai complex care nu este recomandat începătorilor. Oricum per total Betfair este fără îndoială în top 5 agenții de pariuri sportive licențiate. Dar despre acest aspect voi vorbi în celelalte secțiuni; momentan să aflăm mai multe despre istoria companiei.

Despre companie
Compania Betfair a fost fondată în anul 2000 de către Andrew Black și Edward Wray, dar oferea doar betting exchange. În aprilie 2006 SoftBank a achiziționat 23% din Betfair, compania ajungând să valoreze 1,5 miliarde de lire. În 2013 a fost lansată platforma de pariuri sportive, iar astfel încasările zilnice (și așa mari) au început să fie mai consistente ca oricând. Pe data de 2 februarie 2016, Betfair a fuzionat cu PaddyPower în cadrul unei afaceri de 7,8 miliarde de lire, aceasta fiind cea mai importantă fuziune din istoria gamblingului (cel puțin ca cifre).

Platforma de betting exchange a celor de la Betfair are în jur de 950,000 de clienți activi, iar zilnic sunt procesate peste 7 milioane de tranzacții.

Betfair România 
Betfair oferă servicii la noi în țară de foarte mulți ani, și sunt destul de mulți pariori români care aleg să se joace aici în special datorită platformei de betting exchange. De aceea faptul că Betfair Ro a aplicat pentru o licență ONJN a fost o veste primită cu entuziasm de către pariorii români. Bucuria a fost și mai mare când această casă de pariuri și-a extins licența provizorie într-una definitivă, ceea ce înseamnă că conform D.ONJN 1291/29.07.2016 ne vom bucura de prezența celor de la Befair pe piața românească cel puțin până pe 31.08.2026.Astfel Betfair România va fi fără îndoială în următorul deceniu unul din ”jucătorii” principali pe piața de pariuri online de pariuri de la noi din țară.

Servicii oferite
Betfair oferă la noi în țară următoarele servicii:

  • pariuri în cotă fixă – sunt pariurile normale, pe care le poți pune la orice operator online. Tot ce ai de făcut pentru a plasa astfel de pariuri este să accesezi secțiunea ”Betfair Sportsbook”.
  • pariuri în contrapartidă – sunt pariurile de tip lay și back ce sunt plasate pe platforma de betting exchange. Betfair este singura agenție licențiată în România care are un astfel de serviciu. Însă trebuie menționat că serviciul Betfair Exchange nu este destinat pariorilor începători.

Pariază online la casa de pariuri Betfair

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

35966 utilizatori au ales Betfair

Pariezi aici ?

Discutii