Verificarea contului Betano

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Betano

24 - 48 ore

Verificarea contului

Pentru a verifica identitatea contului de pariuri este necesar să trimiți un email la adresa documente@betano.com cu titlul ”Verificare identitate”. La conținut trebuie să treci userul tău și să atașezi următoarele documente:

  • copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc)
  • copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) care să nu fie mai veche de 60 de zile și să conțină numele tău și adresa ta.
  • copie față /verso a cardului de credit / debit (doar dacă depui prin această metodă de plată). Înainte de a trimite copia,asigură-te că doar primele șase și ultimele patru cifre de pe față sunt vizibile, iar restul sunt acoperite. De asemenea trebuie să acoperi ultimele trei cifre de pe spatele cardului (codul CVV).

Întrebări frecvente de la pariori

Cât durează verificarea contului?
De obicei 24 – 48 de ore, dar poate diferi în funcție de numărul de solicitări.

Cât timp am la dispoziție să îmi verific contul?
Maxim două săptămâni din momentul în care l-ai deschis. Atâta timp cât contul nu este verificat, vei fi înștiințat la fiecare logare că trebuie să trimiți cât mai rapid documentele solicitate.

Ce se întâmplă dacă nu trimit actele la timp?
Contul de pariuri este închis și ai din acel moment alte cinci zile la dispoziție pentru a îl redeschide. Dacă nu trimiți documentele nici în acest interval, atunci contul va fi închis definitiv și vei pierde toți banii de pe el.

Ce fac dacă nu am o factură de utilități pe numele meu?
Poți trimite un extras de cont, dar dacă nici așa nu poți furniza un document care să conțină numele și adresa, recomand să consulți acest articol.

Pariază online la casa de pariuri Betano

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36682 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii