Transmisiuni Live Betano

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Betano

24,000

De evenimente

Betano este singurul operator licențiat care oferă Liga 1 live online, acesta având exclusivitate asupra competiției! Agenția acoperă și multe alte campionate și sporturi, oferind peste 24,000 de transmisiuni anual!

Deschide cont acum pentru a urmări Liga 1 live online la Betano, singurul operator licențiat care transmite live video meciurile din campionatul intern!
 

Liga 1 live online la Betano TV!

Da, ai auzit bine! Betano oferă gratuit streaming live de la fiecare meci din prima ligă din România. Totuși vorbim de sponsorul oficicial al Ligii 1, așa că această veste nu ar trebui totuși să te surprindă foarte tare. Acum ai posibilitatea de a urmări la lucru echipe precum FCSB, Dinamo București, CS U Craiova, Viitorul Constanța sau Astra Giurgiu direct din fereastra de pariuri live!
 

Evenimente acoperite
Anual sunt oferite peste 24,000 de evenimente live video ce pot fi urmărite direct din fereastra de pariuri. Cele mai multe transmisii sunt din fotbal, dar poți găsi și transmisii de la multe alte sporturi precum tenis, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, darts etc.

La fotbal sunt oferite meciuri live video din campionate mari ale Europei precum Spania La Liga, Franța Ligue 1 sau Germania Bundesliga, dar la fel de bine găsești meciuri din SUA MLS sau campionatul din Cuba. Chiar și partide din tururile preliminare din Liga Campionilor și Europa League, sau jocuri amicale sunt acoperite, ceea ce reprezintă un plus. Și cum am zis mai sus, este acoperită și România Liga 1 Betano!

Cum pot urmări meciuri live?
Accesul la serviciul Betano Live Streaming este gratuit cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului. De exemplu dacă ai 0,50RON pe cont poți urmări oricând evenimentele preferate, fără a fi necesar să îți alimentezi contul de pariuri o dată la câteva săptămâni sau luni. De aceea recomand să nu pariezi niciodată ultimul ban!

Pot folosi acest serviciu de pe un dispozitiv mobil?
Da, acest lucru este posibil atât de pe IOS cât și de pe Android prin intermediul aplicației pentru pariuri Betano. Acum poți urmări meciurile din Liga 1 Betano direct de pe telefon sau tabletă, de oriunde te-ai afla!

Este oferit un calendar live?
Da, poți vedea din avans ce evenimente urmează să fie transmise. Tot ce ai de făcut este să accesezi Pariuri Live – Program Stream Live.

Ce mai trebuie să știu?
Serviciul are un delay de câteva secunde față de realitate iar meciul nu poate fi urmărit full screen, dar acest lucru se întâmplă la orice casă de pariuri online care oferă transmisii live video.

Pariază live la casa de pariuri online Betano

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

36773 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii