Transmisiuni Live Betano

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Betano

24,000

De evenimente

Betano se află pe lista selectă de agenții de pariuri online licențiate care oferă un serviciu de transmisii live video care se ridică la cele mai înalte standarde.

Evenimente acoperite
Anual sunt oferite peste 24,000 de evenimente live video ce pot fi urmărite direct din fereastra de pariuri. Cele mai multe transmisii sunt din fotbal, dar poți găsi și transmisii de la multe alte sporturi precum tenis, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, darts etc.

La fotbal sunt oferite meciuri live video din campionate mari ale Europei precum Spania La Liga, Franța Ligue 1 sau Germania Bundesliga, dar la fel de bine găsești meciuri din SUA MLS sau campionatul din Cuba. Chiar și partide din tururile preliminare din Liga Campionilor și Europa League, sau jocuri amicale sunt acoperite, ceea ce reprezintă un plus.

Cum pot urmări meciuri live?
Accesul la serviciul Betano Streaming Live este gratuit cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului. De exemplu dacă ai 0,50RON pe cont poți urmări oricând evenimentele preferate, fără a fi necesar să îți alimentezi contul de pariuri o dată la câteva săptămâni sau luni. De aceea recomand să nu pariezi niciodată ultimul ban!

Pot folosi acest serviciu de pe un dispozitiv mobil?
Momentan poți doar de pe Iphone sau Ipad prin intermediul aplicației mobile Betano disponibilă pentru IOS8+. Utilizatorii Android sunt nevoiți să parieze direct din browser, iar marele dezavantaj este acela că serviciul de transmisii live nu este disponibil direct din fereastra web a mobilului.

Este oferit un calendar live?
Da, poți vedea din avans ce evenimente urmează să fie transmise. Tot ce ai de făcut este să accesezi Pariuri Live – Program Stream Live.

Ce mai trebuie să știu?
Serviciul are un delay de câteva secunde față de realitate iar meciul nu poate fi urmărit full screen, dar acest lucru se întâmplă la orice casă de pariuri online care oferă transmisii live video.

Pariază live la casa de pariuri online Betano

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

23548 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii