Bonus Betano și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de BETANO

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

  • Efectuezi o primă depunere de minim 25RON și maxim 500RON, și primești un bonus de 100%. De exemplu depui 500RON și te joci cu 1,000RON. Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această ofertă!
  • Rulezi suma totală (depunere + bonus) de 5 ori pe cote de 1.65+. Poți paria și pe cote mai mici, dar ele nu vor conta pentru rulaj. Poți în schimb să faci o cotă de 1.65 din două cote mai mici (două de 1.30 de exemplu).
  • Îndeplinești condițiile de rulaj în maxim 90 de zile, altfel bonusul va expira. Poți verifica oricând la ce rulaj ai ajuns dând click pe userul tău.

Această oferă este valabilă doar clienților noi, o singură dată, iar clienții care sunt prinși deschizând conturi false pentru a profita de mai multe ori de pe urma ofertei se pot trezi cu banii blocați și conturile închise. Dacă îți deschizi un cont după un IP rutabil iar cineva a profitat deja de pe urma bonusului, nu este exclus să ai probleme cu agenția. Aceasta își rezervă dreptul de a închide conturile celor bănuiți că au încălcat regulamentele.  
 

Alte promoții

Cei de la Betano vin cu o gamă largă de promoții și oferte atractive, de la rambursări de miză și până la payout-uri de 100% la unele pariuri. Nu lipsesc nici bonusurile pentru pariuri multiple.

Miza înapoi la 0-0
Plasează un pariu înainte de startul unui meci pe opțiunea Pauză / Final sau Scor Corect, iar dacă pariul este pierzător iar rezultatul este 0-0 vei primi miza înapoi. Această promoție este valabilă la orice meci de fotbal, dar se aplică doar în cazul pariurilor single.

Marjă 0%
Sunt zilnic anumite meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei unde payout-ul la pariurile pe câștigătorul meciului este de 100%. Asta înseamnă că dacă ai paria pe toate rezultatele posibile ale  respectivului pariu, nu ai pierde nici un ban, deci practic beneficiezi de cele mai bune cote posibile. Doar meciurile care au în dreptul lor un cerc roșu în care scrie ”0%” se califică pentru această promoție. Atenție, pariurile cu marjă 0% nu contează la îndeplinirea rulajului bonusului pentru prima depunere.

Bonus multiplu
Betano oferă un bonus de 10% - 50% la pariurile multiple pre-meci din fotbal sau baschet ce conțin 4-10 selecții de cotă 1.50+.  Poți profita de pe urma acestei promoții de maxim 3 ori la fiecare 24 de ore.

Pierdere la limită
Plasează un pariu multiplu pe fotbal sau baschet ce conține 5 – 10 selecții de cote 1.65+, iar dacă te scoate un singur meci, primești înapoi banii pariați.

Important: În cadrul promoțiilor ”Bonus multiplu” și ”Pierdere la limită” se califică doar următoarele pariuri:

  • Fotbal: Promoția este valabilă doar pentru pariurile de tipul 1X2, Sub/Peste, GG/NG plasate pe Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Euro 2016
  • Baschet: Promoția este valabilă doar pentru pariurile de tipul Victorie, Handicap și Sub/Peste plasate pe Euroleague, NBA și Campionatul Spaniol.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Betano

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

36769 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii