Primul pariu Betano

Recomandata

Primul pariu la BETANO

La Betano poți juca pariuri single, multiple, în sistem, dar și cu baze. Am văzut că sunt pariori începători care cred că nu pot juca decât pariuri single, iar de aceea vin cu un tutorial basic, ușor de urmărit și de înțeles. Oricine este capabil să adauge pe bilet selecțiile dorite, deci nu are rost să prezint acest pas.

Pariu single
Tot ce ai de făcut este să completezi suma dorită în chenarul corespunzător pariului pe care vrei să îl joci, și să apeși pe ”Pariază acum”.

Pariu multiplu
Sub selecțiile tale din biletul virtual scrie ”Multiple”, iar mai jos sunt mai multe opțiuni, fiecare cu câte un chenar în dreptul ei. Pariul în acumulator este mereu ultimul sau penultimul din acea listă (în funcție de numărul de selecții de pe bilet), și singurul care nu are în dreptul său semnul ”=” și un număr care să semnifice numărul de combinații (pentru că aici este vorba de o singură combinație). Dacă de exemplu biletul tău conține patru meciuri, atunci opțiunea pentru pariu multiplu se numește ”4 selecții”. Dacă are trei selecții se numește ”triplu”, iar dacă are șapte meciuri se numește ”7 selecții”. Cred că ai înțeles ideea.

Pariu în sistem
Completează căsuța din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci, dar ia în considerare faptul că suma completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pe care le conține sistemul respectiv. Dacă la un bilet cu 4 meciuri tu completezi suma de ”2” în dreptul sistemului ”Duble”, atunci înseamnă că pariezi 12RON pentru că sunt șase combinații posibie (1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4 și 3-4). În dreptul fiecărui sistem scrie numărul de combinații pe care acesta îl conține.

Pune primul tău pariu online la Betano

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36773 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii