Depuneri și retrageri Betano

Recomandata

Plăți Betano - Depuneri și retrageri de bani

0,50RON

Miza minima

La Betano poți depune și retrage prin toate metodele de plată cunoscute, iar limitele sunt mai mult decât lejere: 20 – 40RON depunerea minimă, și 120RON retragerea minimă. În ceea ce privește suma maximă cu care poți alimenta contul de pariuri, aceasta este de 20,000RON pentru toate metodele de plată, mai puțin pentru Paysafecard unde este de 4,000RON.

Care este cel mai bun mod de a depune?
Ia în considerare faptul că dacă depui cu cardul va trebui să trimiți o copie față / verso a acestuia atunci când alimentezi contul de pariuri, deci poți lua în considerare posibilitatea de a depune prin skrill.com mai ales că bonusul pentru prima depunere este acordat chiar dacă optezi pentru un depozit utilizând un portofel electronic.

Cât de repede este procesată o retragere?
Din informațiile disponibile pot spune că staff-ul Betano se mișcă destul de rapid, astfel încât o retragere prin Skrill / Neteller va fi procesată în aceeași zi, în timp ce una prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile.

Sunt percepute comisioane?
Nu sunt percepute taxe nici pentru depuneri, nici pentru primele două retrageri, dar începând cu cea de-a treia retragere din aceeași lună calendaristă vei avea de plătit un anumit comision care însă nu este precizat pe site decât atunci când ajungi într-o astfel de situație.

Depuneri și retrageri de bani la Betano

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 120 instantaneu
Transfer bancar 0 0 1-2 zile
Skrill 20 120 instantaneu
Neteller 40 120 instantaneu
Paysafecard 20
instantaneu

Depune acum și pariază la Betano

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

36969 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii