Pariuri Live Betano

Recomandata

Pariuri live la BETANO

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Betano este una din cele mai bune agenții licențiate când vine vorba de pariuri live, atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ.           

Aspecte tehnice
Platforma de pariuri live Betano funcționează destul de bine, iar pe durata utilizării nu am întâmpinat probleme deranjante. Pariurile sunt plasate în maxim 2-3 secunde din momentul în care am apăsat butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt de obicei creditate pe cont la puțin timp după ce pariul a fost decis. La pariuri pe meciuri mai puțin cunoscute poate dura mai mult, dar oricum timpul de așteptare nu este deranjant. Cotele sunt actualizate rapid, ceea ce permite platformei să se miște fluid, iar astfel și opțiunile de pariere sunt blocate destul de rar. Per total se poate paria în timp real în condiții mai mult decât decente.

Număr de evenimente oferite
Numărul de evenimente live din ofertă este similar cu cel al evenimentelor pre-meci, ceea ce per total este un lucru bun. Dacă te concentrezi pe fotbal nu vei avea motive să te plângi pentru că Betano este în top3 agenții când vine vorba de numărul de meciuri live din ofertă, mai ales că la fiecare partidă găsești un număr impresionant de opțiuni de pariere.  În schimb tenisul reprezintă un minus, deoarece sunt acoperite mult mai puține meciuri decât la agenții precum Fortuna sau Unibet.

Pariuri live de pe mobil
Serviciul Betano live betting poate fi accesat în timp real de pe telefon prin intermediul aplicației pentru IOS și Android. Aceasta oferă un confort suplimentar și câteva opțiuni în plus, dar dacă din diferite motive nu o poți descărca, atunci ai posibilitatea de a paria direct din browser prin intermediul site-ului optimizat.

Opțiunea de a adăuga la favorite
Apreciez prezența acestei opțiuni deoarece îmi permite să scot în prim plan meciurile și tipurile de pariuri care mă interesează. Mai mult decât atât, opțiunea este disponibilă inclusiv de pe dispozitive mobile acolo unde chiar este utilă deoarece poate fi anevoios pe un ecran de câțiva inch să cauți de fiecare dată tipul de pariu dorit, mai ales la pariuri live acolo unde fiecare secundă contează.

Betano Live Stream
Betano are și un serviciu performant de transmisiuni live video care îți permite să urmărești meciurile preferate direct din fereastra de pariuri live, dar despre acest serviciu am discutat în amănunt în secțiunea corespunzătoare.

Statistici
La fiecare meci poți vedea din fereastra de pariuri live diferite statistici pre-meci (rezultate recente, formă etc) cât și statistici live (cine atacă, ce se întâmplă în acel moment, care este posesia, raportul șuturilor etc).

Pariază live la casa de pariuri online Betano

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

36773 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii