Betano - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandata

Betano pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Betano oferă o aplicație pentru mobil, care inițial era disponibilă doar pe Iphone / Ipad, dar care mai nou poate fi descărcată și pe Android. Ea necesită minim IOS8+ și poate fi găsită direct în AppStore. Cei care dețin un telefon sau o tabletă cu Windows trebuie să se joace direct din browser, dar vestea bună este că site-ul este optimizat.

Ce oferă aplicația pentru telefon?
Aceasta este foarte stabilă. Deși am folosit-o destul de mult, nu s-a blocat deloc. De asemenea ea se mișcă rapid, motiv pentru care experiența utilizării ei este foarte bună. Pe lângă faptul că sunt oferite toate pariurile și opțiunile de pariere disponibile pentru PC, pot remarca mai multe plusuri notabile.

Cea mai tare funcție o reprezintă posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală: poți oferi aplicației permisiunea de a îți accesa microfonul, iar astfel poți dicta pariurile pe care vrei să le plasezi (facilitate disponibilă doar pe IOS la momentul actualizării recenziei, dar care urma să fie introdusă și pe Android). Momentan această opțiune funcționează doar la pariurile live de tipul 1x2: spui numele echipei / jucătorului și suma de bani, și pariul se încarcă automat, iar tu trebuie doar să apeși pe butonul ”Pariați”. Poate că în timp funcția va fi disponibilă și la alte tipuri de pariuri.

Apreciez de asemenea posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și tipurile de pariuri dorite, funcție foarte utilă când pariezi de pe un ecran mic, pentru că poți scoate în prim plan ceea ce te interesează. Din păcate multe aplicații nu oferă așa ceva.

Poți urmări transmisii live video, poți personaliza aplicația în multe moduri, o poți seta să îți trimită notificări legate de pariurile jucate, poți seta să rămâi logat pe cont și multe altele.
 

Ce facilități oferă aplicația pentru telefon dar lipsesc când pariez din browser?
Dacă ai telefon sau tabletă cu Windows și pariezi direct din browser, atunci nu vei putea urmări transmisiile live video, nu vei putea plasa pariuri prin comandă vocală, nu vei putea seta să primești notificări și nici nu vei rămâne logat pe cont mai mult de câteva ore. Cea din urmă este cea mai deranjantă chestie, fiindcă te trezești deconectat când îți este lumea mai dragă. Acesta este și unul din lucrurile de care se plâng utilizatorii noștri pe forumul de discuții Pariurix.

Site-ul optimizat funcționează destul de bine încât să poți paria în condiții optime chiar și live, dar nu se compară cu aplicația pentru IOS. Nu găsesc absolut nici un defect aplicației Betano pentru mobil pe care o consider numărul 1 în acest moment.

Pariază online la Betano de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

31766 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii