Contact și relații cu clienții BETANO

Serviciul de suport clienți este disponibil direct în limba română prin mai multe metode:

  • mail: Dacă vrei să îți verifici contul de pariuri, atunci trebuie să trimiți un mail la adresa documente@betano.com. Pentru orice alte probleme adresa de contact este romania@betano.com. Orice cerere se rezolvă de obicei în maxim câteva ore (cu condiția să nu scrii în miez de noapte).
  • apel telefonic invers: dacă dorești să vorbești cu un operator Betano la telefon, atunci poți depune o cerere pe site și vei fi sunat în cel mai scurt timp. Acest serviciu este disponibil doar între orele 16:00 și 22:00.
  • chat live: nu este precizat pe site un orar de funcționare, dar în orice caz în timpul zilei mereu va fi cineva pe live chat cu care să poți lua legătura. De obicei nu ai de așteptat mai mult de câteva minute.

Experiența mea cu serviciul de suport clienți Betano
Trebuie apreciat faptul că sunt oferite multe metode de contact, iar răspunsurile vin rapid, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Din păcate de multe ori răspunsurile primite constau în pasaje copiate din regulament, și uneori chiar nu au nici o legătura cu ce ai întrebat. Mai problematic este faptul că nu mereu primești o rezolvare la problema ta. Deci dacă ajungi să ai nevoie de servicul de suport clienți, pot fi situații în care să îți faci destul de mulți nervi. Oricum această problemă nu există doar la Betano, ci la trei sferturi din operatorii licențiați.

Dacă nu primești din partea staff-ului Betano răspunsurile dorite, poți oricând să întrebi și pe forumul nostru de discuții, iar cineva cu siguranță va încerca să te ajute dacă poate. 

Detalii de contact BETANO
Program de lucru 10:00 - 22:00
Suport live chat
Telefon apel invers
Email romania@betano.com
Adresa de corespondenta Malta, Office 1/1007, Level G, Quantum House 75

Pariază online la casa de pariuri Betano

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

37814 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii