Bonus de bun venit Betano Betano

Recomandata

Bonus de bun venit Betano

Află cum poți încasa la Betano un bonus de 100% în limita a 500RON! Depui 500RON și te joci cu 1,000RON! Betano a schimbat de curând oferta de bun venit, venind cu o ofertă mai atractivă ca oricând! Mai mult decât atât, vorbim de un bonus comun pentru pariuri sportive și jocuri de cazino!

Deschide cont și pune mâna la Betano pe un bonus de 500RON!


Bonus Betano - în ce constă acesta și cum îl pot primi?

În primul rând trebuie să deschizi un cont nou și să efectuezi un depozit. Pachetul de bun venit este de 100% în limita a 500RON, cu condiția să efectuezi un depozit de minim 25RON. Bonusul Betano va fi creditat pe cont imediat după ce ai depus, fără a fi necesar să rulezi întâi suma depusă.

Înainte de a putea efectua o retragere este necesar să rulezi suma totală (depozit + bonus) de 5 ori la pariuri sportive sau 12,5 ori la jocuri de cazino. Dacă ai aplicat pentru bonusul maxim de 500RON, atunci ai de rulat ori 5,000RON la pariuri, sau 12,500RON la cazino. La pariuri cota minimă este de 1.65 / bilet, dar aceasta poate fi formată și din mai multe pronosticuri de cote mici (de exemplu două pariuri de cotă 1.30)

Ai la dispoziție 90 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini rulajul, atunci vei pierde bonusul și câștigurile aferente obținute din parierea acestuia.


Ce trebuie să mai știu despre oferta de bun venit Betano?

  • Nu contează pentru rulaj pariurile la care se folosește opțiunea de cash out, sau  cele cu marjă 0%.
  • Poți rula bonusul simultan atât la pariuri sportive, cât și la cazino.
  • Sloturile video contribuie 40% către rulaj, blackjack-ul și ruleta nu contribuie deloc.
  • Din păcate depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această ofertă.

Pariază live la casa de pariuri online Betano

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

38767 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii