Betano - pariuri online și jocuri de casino

Betano este o casă de pariuri online despre istoria căreia nu se știu foarte multe. Pariorii români cu siguranță nu au auzit de ea în trecut, și asta pentru că vorbim de un operator care nu a avut de-a lungul timpului nici cea mai mică tangență cu piața din România.

În ciuda acestor aspecte, Betano are ceva experiență în spate deoarece ea face parte din Gambling Malta Limited, un operator econimic ce deține și casa de pariuri Stoixman. Aceasta operează în Grecia și Cipru de mai bine de patru ani, acolo unde este considerată ca fiind una din cele mai bune agenții de pariuri online. Însă numele de Betano a fost adoptat special pentru piața românească, motiv pentru care nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

Betano a intrat pe piața din România în luna mai 2016, iar conform D.ONJN 172/30.01.2017 deține o licență definitivă de funcționare valabilă până pe 31.01.2027 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino. În ciuda unei experiențe minime pe piața de jocuri de noroc, Betano surprinde plăcut prin serviciile oferite, așa cum vei putea vedea în continuare.

Pariază online la casa de pariuri Betano

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

23372 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii