Betano - pariuri online și jocuri de casino

Betano este o casă de pariuri online despre istoria căreia nu se știu foarte multe. Pariorii români cu siguranță nu au auzit de ea în trecut, și asta pentru că vorbim de un operator care nu a avut de-a lungul timpului nici cea mai mică tangență cu piața din România.


Cine este Betano ?

În ciuda acestor aspecte, Betano are ceva experiență în spate deoarece ea face parte din Gambling Malta Limited, un operator econimic ce deține și casa de pariuri Stoixman. Aceasta operează în Grecia și Cipru de mai bine de patru ani, acolo unde este considerată ca fiind una din cele mai bune agenții de pariuri online. Însă numele de Betano a fost adoptat special pentru piața românească, motiv pentru care nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

Betano a intrat pe piața din România în luna mai 2016, iar conform D.ONJN 172/30.01.2017 deține o licență definitivă de funcționare valabilă până pe 31.01.2027 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino. În ciuda unei experiențe minime pe piața de jocuri de noroc, Betano surprinde plăcut prin serviciile oferite, astfel încât a ajuns în scurt timp să fie una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate.

 

Betano - partener oficial CS U Craiova și sponsor oficial România Liga 1

La începutul sezonului competițional 2017 / 2018, Betano a făcut două mutări foarte importante. Prima dintre ele a fost aceea de a deveni partenerul oficial al celei mai titrate echipe din Oltenia, CS U Craiova. Cu această ocazie agenția a început să ofere o gamă largă de pariuri de lungă durată pe echipa din Bănie, dar și diferite concursuri în care sunt puse la bătaie bilete la meciuri și alte premii atractive.

La mai puțin de o săptămână din momentul în care a fost anunțată această colaborare, Betano a venit cu o nouă ”bombă” devenind sponsorul oficial al Ligii 1 pentru următoarele două sezoane (2017 / 2018 și 2018 / 2019). De aceea agenția are o ofertă sportivă foarte bogată pe prima ligă din România, plus că este singurul operator licențiat care are dreptul legal de a transmite live video pe site-ul propriu meciurile din campionatul intern. Iar aceasta este cu siguranță o veste excelentă pentru pariori. 

Deschide cont și joacă la Betano, partener oficial CS U Craivoa și sponsor oficial Liga 1! Te așteaptă un bonus de până la 500RON ce poate fi utilizat atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino!

Pariază online la casa de pariuri Betano

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36749 utilizatori au ales Betano

Pariezi aici ?

Discutii