Verificarea contului de pariuri la BaumBet

24 - 72 ore

Verificarea contului

Procesul de verificare a identității contului de pariuri este obligatoriu prin lege în maximum 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului, fără a mai avea posibilitatea de a le recupera. 


Ce acte sunt necesare?

Imediat ce îți vei deschide un cont vei primi un mail automat de la agenție în care ești informat că ai nevoie de următoarele documente pentru a îți verifica identitatea:

  • o copie după pașaport sau carte de identitate
  • dovada metodei de plată folosite (o fotografie a cardului de credit/debit utilizat sau un screenshot cu portofelul electronic Skrill, Neteller, etc)
  • dovada adresei ( o copie sau o fotografie cu un extras recent al cardului de debit/cred sau factură de utilități din ultimele 3 luni)

Dacă depozitele au fost efectuate prin cardul de credit/debit, este necesar să transmiți o copie a ambelor părți ale acestuia. Asigură-te că primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale cardului de credit/debit sunt vizibile.De asemenea, este recomandat să acoperi codul CVV de pe spatele cardului și să te asiguri că documentele transmise sunt clare și vizibile, că sunt în format foto, colorate și valide. Documentele incomplete nu vor fi acceptate.

 

Unde trimit documentele solicitate?

În respectivul mail ai și un link direct către pagina de ”Verificare cont” de pe site-ul baumbet.ro, pagină de pe care poți uploda documentele solicitate. Ca alternativă, poți accesa direct de pe site Cont - Verificare cont (KYC).

Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre procesul standard de verificare KYC, ca să fii sigur că trimiți din prima poze corecte, recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/verificarea-contului-kyc-la-agentiile-recomandate.html

Pariază online la casa de pariuri Baumbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

431 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?