Primul pariu la BaumBet

La BaumBet poți plasa pariuri single, multiple, în sistem și cu baze. În primul rând trebuie să adaugi pe bilet selecțiile pe care dorești să le joci. Apoi vei vedea că biletul de pariuri conține două taburi:

  • Bilet simplu - de aici plasezi pariuri single sau în acumulator (combo). Tot ce ai de făcut este să completezi miza și să apeși pe ”Expediere bilet”.
  • Bilet sistem - de aici plasezi pariuri în sistem. Selectezi sistemul dorit, completezi miza totală (deci nu miza pe combinație ca la alte agenții) și apeși ”Expediere bilet”. Dacă vrei să adaugi un pariu ca și veniment fix (bază), tot ce ai de făcut este să bifezi căsuța din dreptul său. 

Miza minimă pe bilet este de 1RON, indiferent câte combinații conține respectivul bilet. Așa cum poți vedea, nu poți juca mai multe sisteme în același timp, și nici nu sunt oferite sisteme britanice. Dar le poți paria pe rând dacă dorești acest lucru.

Dacă ești la primul contact cu pariurile online și ai nevoie de mai multe lămuriri în legătură cu modul în care se plasează primul pariu, atunci recomand să accesezi articolul: https://pariurix.com/primul-pariu-online.html

Pune primul tău pariu online la Baumbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

431 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?