Plăți BaumBet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

BaumBet oferă toate metodele de plată cunoscute, iar aici mă refer la carduri credit / debit, Skrill, Neteller, Paysafecard și Trustly (transfer bancar rapid). Mai mult decât atât, deoarece deține sucursale stradale proprii, poți efectua depuneri și retrageri direct din respectivele locații (Baumbet Cashpoint).

Depozit minim și maxim
Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă este de 20RON, iar cea maximă de 9,000RON. Pe site nu sunt precizate eventuale taxe. Dacă ți se oprește o parte din suma depusă / retrasă, atunci te rog să dai un reply la această recenzie ca să poată afla și alți pariori. 

Retragere minimă
Retragerea minimă este de 50RON, iar aceasta poate fi solicitată doar prin aceeași metodă prin care ai depus. De asemenea, nu poți scoate bani de pe cont fără a parcurge procesul de verificare KYC. 

Depuneri și retrageri din locații proprii
Conform celor de la BaumBet, poți depune și retrage bani din orice locație proprie. Depunerea are loc instant, iar retragerea durează maxim 24 de ore. În ambele cazuri, tranzacțiile sunt scutite de impozite. Pentru a depune dintr-o sucursală BaumBet, tot ce ai de făcut este să înmânezi casierei buletinul și să îi precizezi numele de utilizator.

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri online BaumBet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 50 instantaneu
Transfer bancar


Skrill 20 50 instantaneu
Neteller 20 50 instantaneu
Paysafecard 20 50 instantaneu

Depune acum și pariază la Baumbet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

431 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?