Află tot ce trebuie să știi despre Baumbet

BaumBet este licențiată ONJN încă de la 1 martie 2016, dar site-ul baumbet.ro a devenit funcționabil abia în octombrie 2017, adică un an și jumătate mai târziu. În acest moment Baumbet deține conform D.ONJN 170/30.01.2017 licența definitivă L1170663W000707 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până pe 28 martie 2027. Acest operator nu oferă doar servicii online, ci are și propriile case de pariuri stradale. 
 

Cine este BaumBet și unde găsim sucursale proprii?

Este originală din Sibiu, motiv pentru care în acest oraș și în localitățile vecine (Mediaș, Agnita, Cișnădie, Dumbrăveni) are cele mai multe săli de pariuri. În rest ea mai deține sucursale proprii doar în Alba Iulia, Blaj, Brașov, Cluj, Sighișoara și Târnăveni. În total aceasta are 30 de surcursale. Pe de altă parte există alte câteva sute de agenții partenere împrăștiate prin toate țara.

De aceea nu trebuie să te mire chiar deloc dacă prin sate precum Vișeul de Sus, Sivita sau Goiești dai de BaumBet. În București nu există nici o agenție proprie, iar numărul caselor partenere este de asemenea foarte mic, ceea ce arată că piața este destul de saturată și este mai profitabilă extinderea în locurile în care nu există încă foarte mulți operatori. Sunt de părere că aceasta este cea mai răspândită casă de pariuri în mediul rural din România!

 

Programul diferă în funcție de locație


Deoarece vorbim mai mult de agenții partenere, afiliații au practic dreptul de a stabili programul de funcționare. Ținând cont că multe sucursale sunt situate în sate, nu m-ar mira deloc dacă o mare parte din acestea s-ar afla în diferite baruri (nu sunt sigur). Dacă astfel de localuri sunt deschise până la ore târzii din noapte, atunci și serviciul de pariere va funcționa cam după același interval orar. Oricum programul agențiilor proprii este până la ora 22:00.

 

Servicii oferite

În locațiile BaumBet poți plasa pariuri sportive și îți poți încerca norocul la aparate de păcănele, ca la orice altă sală de jocuri de altfel. Însă găsești în plus pariuri virtuale pe curse de cai, de câini și de motociclete, dar și pariuri pe diferite loterii internaționale. Poți juca chiar și ”Betballs” (bingo virtual). În ceea ce privește serviciile oferite online pe site-ul baumbet.ro, despre acestea vom vorbi în secțiunile următoare. 

Pariază online la casa de pariuri Baumbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

431 utilizatori au ales Baumbet

Pariezi aici ?