1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Verificarea identității contului de pariuri BaumBet

Verificarea identității contului de pariuri BaumBet

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 13:57:00

image Verificarea identității contului de pariuri BaumBet

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri BaumBet! Vezi ce documente sunt solicitate, cum pot fi ele trimise și cât durează până când actele sunt verificate. La final te așteptăm cu întrebări despre procesul de verificare KYC la BaumBet, la care îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Deschide cont și joacă la acest cazino online cu un bonus de 100% până la 500RON!


VERIFICARE KYC BAUMBET - CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

Cei de la BaumBet solicită din prima trei documente:

  • un act de identitate : trebuie să trimiți o copie după cartea de identitate sau după pașaport. Permisul de conducere nu este acceptat.
  • o dovadă a adresei : o copie sau o fotografie cu un extras recent al contului bancar sau o factură de utilități din ultimele 3 luni (curent, gaze, telefonie etc).
  • o dovadă a metodei de plată folosite : o fotografie a cardului de credit/debit utilizat, un screenshot cu portofelul electronic Skrill sau Neteller, etc. 

 

UNDE TRIMIT DOCUMENTELE SOLICITATE DE STAFF-UL BAUMBET?

Intră pe baumbet.ro, loghează-te pe contul de pariuri și accesează Cont - Verificare Cont (KYC). Aici vei găsi un formular prin intermediul căruia poți uploda documentele solicitate. Dacă din diferite motive nu poți utiliza această metodă de verificare a contului, atunci poți trimite documentele la adresa [email protected]. În mail va trebui să precizezi și numele tău de utilizator pentru ca staff-ul agenției să știe cine ești. 

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE PROCESUL DE VERIFICARE BAUMBET

Cât timp am la dispoziție pentru a îmi verifica identitatea?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în 30 de zile de la înregistrare indiferent de casa de pariuri online la care joci. În caz contrar contul tău de pariuri va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Recomand totuși să nu amâni pentru ultima zi, ci să trimiți din timp, pentru că este posibil să dureze mai mult de o zi până primești răspuns la solicitare. Sau există și riscul ca documentele să nu fie acceptate din prima. Iar dacă îți expiră termenul vei avea probleme.

 

În cât timp este verificat contul?

Nu avem prea multe informații în acest sens, dar nu ar trebui să dureze mai mult de 1-2 zile lucrătoare.

 

Nu am depus încă, după ce metodă de plată trimit copie?

Dacă nu ai efectuat încă un depozit, atunci este suficient să trimiți în primă fază doar copie după un act de identitate și o dovadă a adresei. Însă mai mult ca sigur, după efectuarea primului depozit, va fi solicitată și copia după metoda de plată utilizată.

 

Agenția mă informează în vreun vel despre obligativitatea verificării contului?

Da, vei vedea că vei primi un mail automat imediat ce îți deschizi un cont de pariuri. Acel mail conține o mare parte din informațiile disponibile în acest articol. De asemenea, de fiecare dată când te loghezi pe cont, ți se va aminti că mai ai ”X” zile pentru a verifica identitatea.

 

Ce formate sunt acceptate?

Nu este menționat, dar pentru a nu avea probleme recomand să trimiți documentele în formate populare precum .jpg sau .png. Documentele pot avea o mărime maximă de 5MB! Din ce am putut vedea, sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate, însă pozele trebuie să fie clare. De asemenea, întreg documentul trebuie să fie cuprins în poză (toate cele 4 colțuri).

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre procesul general de verificare KYC, recomand să accesezi articolul: ”Verificarea cont KYC la Top 5 case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple”. 

Deschide cont și joacă la acest cazino online cu un bonus de 100% până la 500RON!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX