Tot ce trebuie să știi despre platforma online Winner

2021-01-06 11:40:00 5,6k 1

Numărul platformelor online pe care românii pot juca la pariuri sportive sau la cazino crește de la an la an. Vă prezentăm, astăzi, un site lansat relativ recent, care își propune ca, în scurt, timp, să concureze cu cele ale agențiilor de top.

Este vorba despre platforma online a operatorului Winner, care poate fi accesată la adresa www.online.winner.ro.

Când intrăm pe site-ul unei case de pariuri, prima impresie este creată de design și de cromatică, foarte ok în cazul de față, îndemnându-ne să aflăm și celelalte detalii de interes pentru un jucător:

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Cum se deschide un cont

Procedura deschiderii unui cont online este foarte simplă. Odată apăsat butonul de înregistrare, pe ecran apare un formular în care utilizatorul trebuie să completeze datele personale cerute de toți operatorii: telefon, nume, prenume, email, cetățenie, adresa, CNP ș.a.m.d.

După ce a deschis contul, fiecare client trebuie să transmită documentele necesare pentru verificarea identității. Până la finalizarea acestui proces, el poate depune bani, poate juca la pariuri sportive sau la cazino online, dar nu poate efectua retrageri.

Ce bonus de bun venit există

În finalul procesului de înregistrare, jucătorul are posibilitatea să opteze pentru pachetul promoțional de bun venit, care se poate schimba periodic.

În acest moment, un client nou poate primi fonduri suplimentare în valoare totală de 1.000 de lei: 500 de lei - 100% din suma încărcată în cont la prima depunere, 300 de lei - 100% din suma depusă în cont la a doua depunere și 200 de lei - 100% din suma depusă în cont la a treia depunere.

Este bine să citiți Termenii și condițiile ofertei, pentru a afla care este depunerea minimă eligibilă și care sunt condițiile de rulaj.

Bonusul nu se aplică pentru depuneri mai mici de 50 de lei, iar miza maximă per rotire, în cazul jocurilor de cazino, este de 5 euro (sau echivalentul în lei).

winner online

Care sunt modalitățile de plată

Contul poate fi alimentat fie printr-un instrument de plată online (card de credit sau card de debit), fie cu bani cash, prin ghișeele disponibile în agențiile terestre ale operatorului. Această din urmă metodă este apreciată de cei cărora nu le surâde ideea să facă plăți folosind cardul. Indiferent că alegeți varianta online sau varianta cash, depunerea minimă este 20 de lei, iar cea maximă este 9.000 de lei.

Trebuie să știți că doar 98% din suma transferată (sau depusă) va ajunge în cont, pentru că 2% sunt reținuți în contul „taxei pe viciu”, introdusă din ianuarie 2019.

Ce jocuri sunt disponibile

Online.winner.ro este o platformă structurată pe două secțiuni: pariuri sportive și cazino online (sloturi). În curând, va fi disponibilă și o secțiune de Cazino Live.

Oferta sportivă include, pentru moment, doar evenimente din fotbal. Se poate paria pe aproape toate competițiile care s-au reluat și deja au fost introduse cotele pentru ligile care urmează a fi restartate în perioada următoare, precum Anglia și Italia. De asemenea, se poate juca pe numeroase competiții de eSports.

Această agenție de pariuri online poate fi catalogată drept peste medie în ceea ce privește opțiunile de pariere: un joc din Bundeliga are peste 90 de selecții disponibile în ziua meciului.

Ca și tipuri de pariuri, se pot regăsi unele specifice agențiilor terestre, cum ar fi „rezultat pauză sau final” sau orice combinație între rezultat (1, X, 2) și total goluri - la final, în prima repriză sau în a doua repriză.

Oferta de cazino este, la rândul ei, împărțită în mai multe categorii: sloturi recomandate, sloturi „HOT” (Flaming Hot, Gold Dust, Secrets of London, Action Money, 100 Cats, Dice & Roll), Jackpot EGT și jocuri de masă (20Diamonds, 20 SuperHot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Burning Hot, Extra Stars).

Per total, sunt peste o sută de sloturi cu tematici diferite.

În concluzie, online.winner.ro este o platformă pe care poți petrece timp de calitate, atât ca parior, cât și ca amator de sloturi. Pe site există și regulamentele tuturor jocurilor din ofertă. Pentru pariuri sportive, este un document de 86 de pagini, foarte util pentru începători.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

 

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații... citeste mai mult

Discutii