1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Top case de pariuri online recomandate pentru pariuri live

Top case de pariuri online recomandate pentru pariuri live

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-14 05:10:00

image Top case de pariuri online recomandate pentru pariuri live

Care sunt cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri LIVE? Unde găsim cea mai bogată ofertă LIVE, și ce operator ne pune la dispoziție cea mai performantă platformă de LIVE betting? La aceste întrebări și nu numai voi încerca să vă ofer un răspuns în rândurile următoare.

VEZI TOP 5 AGENȚII PARIURI SPORTIVE RECOMANDATE PENTUR PARIURI LIVE!

 

Cum alegem cea mai bună casă de pariuri cu pariuri live?

Pariurile live reprezintă unul din criteriile de top pe baza căruia un parior alege o anumită casă de pariuri online în detrimentul alteia. Mulți se apucă de pariuri online special pentru a trăi la maxim adrenalina pariurilor plasate în timp real, iar dacă și tu ești unul dintre aceștia, atunci ar fi bine să citești în continuare. Înainte de a trece la enumerarea agențiilor recomandate pentru live betting, am de făcut câteva precizări.

Atunci când alegi o platformă pe care să joci, sunt două aspecte de bază de care trebuie să ții cont: oferta live și nivelul tehnic. În ceea ce privește numărul de evenimente și opțiuni de pariere oferite, îți dai seama imediat la ochi cât de bine stă un operator. În schimb ce ține de partea tehnică vei simți direct pe pieala ta atunci când începi să te joci. Doar în acel moment vei afla dacă pariurile sunt plasate imediat ce apeși butonul ”Pariați”, dacă sumele câștigate sunt creditate pe cont rapid sau durează mai mult, și dacă platforma este stabilă (să nu pice când îți e lumea mai dragă, să nu fie dese momentele când opțiunile de pariere stau mai mult blocate etc).

Noi am testat paginile de live betting de la fiecare operator licențiat în parte, și am putut vedea care case de pariuri sunt cele mai potrivite pentru plasarea de pariuri live. În final sunt 5 agenții care ne-au impresionat plăcut și pe care le recomandăm mai jos. Nici ele nu sunt perfecte, asta este clar, însă reprezintă cele mai bune alegeri din rândul celor licențiate la noi.

Cele  5 agenții recomandate sunt printre puținele (mai există vreo două) care oferă transmisiuni live video gratuit direct din fereastra de pariuri. De asemenea, toate 5 au aplicații atât pentru IOS cât și pentru Android astfel încât poți paria din mers în cele mai bune condiții atunci când nu ai la îndemână calculatorul personal.

Află ce case de pariuri online licențiate oferă transmisiuni live video!

 

Top case de pariuri online pentru pariuri live

Comparație ofertă sportivă live a celor 5 agenții recomandate într-o zi de luni la ora 12:00.

 

Unibet (L1160657W000330) – deschide cont

Are o ofertă destul de bogată, în special pe fotbal și tenis, însă punctul forte o reprezintă stabilitatea platformei. Informațiile sunt actualizate foarte rapid (poate cel mai rapid), cotele sunt blocate mai rar ca în alte părți, iar câștigurile sunt plătite aproape mereu în cel mai scurt timp. Este genul de platformă pe care poți juca tot timpul în condiții mai mult decât decente și pe care nu te vei umple de nervi. Aș remarca și prezența opțiunii ”Action Betting” care îți permite să pariezi pe următorul punct la tenis sau următorul out la fotbal. Astfel nu vei mai pierde nici o fază și poți plasa pariuri a căror deznodământ îl afli în mai puțin de 1 minut.

 

Netbet (L1160651W000195) – deschide cont

În multe momente (dar nu mereu) are cea mai bogată ofertă live. Și aici punctul forte îl reprezintă fotbalul și tenisul. Agenția nu iese în evidență doar prin numărul mare de meciuri, ci și prin varietatea de opțiuni de pariere disponibile. Găsești peste 40 de pariuri chiar și la partide de fotbal de mâna a treia cum ar fi un meci din Cehia U21. Poți adăuga la favorite meciurile și piețele preferate pentru a avea acces rapid la ceea ce te interesează. De altfel Netbet.ro are un site foarte intuitiv și ușor de folosit, fiind numai bun pentru pariorii începători.

 

Sportingbet (L1173062W000807) – deschide cont

De când a migrat pe noua platformă, aceeași folosită și de Bwin, Sportingbet se laudă cu o ofertă foarte bogată. Dacă e o agenție care să ia des fața celor de la netbet.ro în ceea ce privește numărul de meciuri din ofertă, atunci Sportingbet este aceea. La fiecare meci de fotbal te așteaptă un centru de statistici cu grafică în care poți vedea raportul șuturilor, cartonașelor sau cornerelor. Dar și la celelalte sporturi este disponibilă o astfel de facilitate. Mai mult decât atât, o fereastră flash îți prezintă în timp real desfășurarea partidei (cine atacă, cine are posesie, când este un corner etc).

 

Betano (L1170664W000663) – deschide cont

Betano o recomand în mod deosebit celor care joacă la pariuri live pe competiția internă. Fiind sponsor oficial al Ligii 1 Betano, această agenție are o ofertă foarte bogată și diversificată pe fiecare meci. Poți paria în timp real pe intervale de timp, marcatori, cornere sau cartonașe, nici o altă casă de pariuri online neputând să se compare cu Betano la acest capitol. De atfel toate partidele din Liga 1 Betano pot fi urmărite live video în exclusivitate direct din fereastra de pariuri. Transmisiunile live sunt disponibile inclusiv din aplicațiile pentru IOS și Android.

 

Betfair (L1160655W000329) – deschide cont

Betfair are două platforme: una pentru betting exchange și una obișnuită, pentru pariuri în cotă fixă. Pe ambele platforme poți paria live. Cea de betting exchange oferă de multe ori cele mai bune cote, dar și o oscilație mai mare a acestora, astfel încât pariorii profesioniști utilizează aici diferite strategii pentru pariuri live pentru a își maximiza câștigurile. Dar această platformă nu este recomandată începătorilor. În schimb cea dea de Sportsbook este, iar aceasta iese în evidență cu pariurile pe intervale de 1 și 5 minute. Poți paria practic pe orice: out-uri, lovituri libere, cornere, cartonașe, goluri, penalty-uri, ofsaid-uri etc. 

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX