Cum pot sa depun si sa retrag bani la agentiile de pariuri pe internet

2012-05-09 14:52:24 12,7k 0

Unul din motivele principale pentru care unii pariori nu fac trecerea catre pariurile online este acela ca considera ca este destul de anevoios sa depuna si sa retraga bani de la casele de pariuri. Multi cred ca au nevoie neaparat de un card de credit/debit, insa realitatea este un pic diferita.

Click aici si pariaza online la ce mai bune agentie de pe internet

Majoritatea caselor de pariuri online pun la dispoztia clientilor mai multe metode prin care acestia pot baga si retrage bani, iar in cele ce urmeaza Topbookmakers va prezinta cele mai populare astfel de metode.

 

Card de credit/debit

Carduri pariuri

Cea mai populara metoda este utilizarea unui card de credit/debit,motivul principal fiind acela ca foarte multe persoane au deja un astfel de card inainte sa se apuce de pariuri sportive online. Problema este ca nu toate cardurile sunt acceptate la orice agentie de pariuri pe internet, si putem intampina dificultati atat la depuneri, dar mai ales la retrageri, daca folosim carduri Mastercard, Maestro sau Visa Virtuon. Daca vreti sa va deschideti un card special pentru pariuri sportive, atunci cea mai buna alegere este sa optati pentru un card Visa Electron. Puteti sa il deschideti la orice banca, insa noi va recomandam sa optati pentru un card emis de ING, Banca Transilvania sau BCR. Daca aveti deja un card de alt tip si nu vreti sa va deschideti unul doar pentru pariuri, atunci puteti sa il atasati unui cont de Skrill pentru a evita diferitele probleme pe care le puteti intampina la agentiile de pariuri online.

Depunerile cu cardul au loc instant, iar retragerile sunt procesate de obicei in maxim 2-5 zile, in functie de agentia la care ne jucam si de banca unde avem cardul. De obicei nu sunt percepute taxe pentru depuneri/retrageri (desi depinde de fiecare casa de pariuri in parte) dar totusi avem de platit anual o taxa de intretinere a cardului (care difera in functie de fiecare banca). Mai multe despre carduri puteti afla din articolul “Ce carduri sunt acceptate de agentiile de pariuri online ?

 

Transfer Bancar

Putem efectura depuneri la agentiile de pariuri si fara sa avem un card. Trebuie sa luam numarul de cont si datele agentiei (care se gasesc pe pagina de Plati a acesteia) si sa mergem cu ele la banca. Nu avem nevoie de un cont deschis la banca respectiva pentru a face aceasta plata. Majoritatea caselor de pariuri nu percep taxe pentru astfel de tranzactii, insa este posibil ca banca sa o faca. Banii vor intra pe contul de pariuri in 2-5 zile din momentul in care am facut plata la banca.

Daca vrem sa retragem tot prin banca, atunci avem nevoie de un cont bancar deschis in aceeasi valuta in care retragem de la agentia de pariuri. Acest lucru este necesar deoarece foarte putine banci fac automat conversia valutei in lei (poate doar ING). Astfel, daca noi online am pariat si am retras in euro, atunci trebuie sa avem si un cont bancar deschis in euro. Daca am fi retras prin card, nu am fi avut aceasta problema, fiindca acolo conversia banilor se face automat la aproape orice card. Banii vor intra in contul nostru bancar in maxim 2-5 zile din momentul in care casa de pariuri accepta tranzactia.

 

Skrill

Skrill

Skrill este un portofel electronic unde putem stoca bani, si de pe care putem mai departe sa facem diferite plati (cum ar fi catre agentiile de pariuri). Putem depune bani pe Skrill utilizand un card, transfer bancar, sau Paysafecard. Putem de asemenea primi bani de la alti utilizatori Skrill. Putem retrage de pe Skrill prin transfer bancar, sau utilizand un card Skrill la aproape orice bancomat (card pe care il putem solicita direct pe site-ul Skrill).

Poate la prima vedere ati putea spune ca utilizarea unui cont de Skrill este un pic inutilla tinand cont ca puteam sa depunem/retragem direct prin card/transfer bancar fara sa avem nevoie de un site intermediar. Insa folosind Skrill avem multe avantaje precum:

  • datele cardului sunt in siguranta si nu exista riscul ca ele sa fie compromise, Skrill fiind una din cele mai securizate metode de plata din lume.
  • putem atasa orice card la contul de Skrill; chiar si cele cu care nu puteam depune si retrage direct la agentiile de pariuri. Astfel intermediind tranzactiile prin Skrill, putem folosi orice card.
  • daca avem un card Skrill, putem scoate banii de la bancomat imediat ce casa de pariuri ne accepta solicitarea de a retrage bani. Aceasta este singura metoda prin care putem fenta timpul de asteptare datorat bancilor, si prin care putem avea banii in mana in exact aceeasi zi in care retragem.

Mai multe despre Skrill puteti afla din articolul: “Skrill – cel mai folosit portofel online de catre pariori

 

Paysafecard

Paysafecard

Aceasta metoda poate fi folosita doar pentru depuneri. Paysafecard este o cartela valorica de 25,50,100 si 300RON, precum cartelele telefonice de tip prepay.Putem achizitiona astfel de cartele de la orice Paypoint, sediu al Postei Romane sau terminal Zebrapay. Cartela contine un cod pe care noi va trebui sa il introducem atunci cand efectuam o depunere catre o agentie de pariuri online.

Nu suntem obligati sa folosim toti banii de pe cartela dintr-o singura tranzactie, ci ii putem folosi in mai multe transe. Totusi trebuie sa ii folosim pe toti in maxim 30 zile de cand am folosit prima data cartela, altfel banii expira. Putem sa deschidem un cont pe site-ul Paysafecard si sa depunem banii de pe cartela in cont, iar atunci banii nu vor mai expira. Nu suntem totusi obligati sa avem un astfel de cont deschis pentru a folosi o cartela Paysafecard, dar totusi avem si cateva avantaje suplimentare daca avem un astfel de cont. Alternativ, putem depune banii de pe Paysafecard si in contul de Skrill.

Mai multe despre cartela Paysafecard puteti afla din articolul: “Ce este si cum se foloseste paysafecard?

 

Neteller

neteller

Acesta este un portofel electronic, destul de similar cu Skrill. Totusi nu consideram ca Neteller sa ofere vreun avantaj in plus, ci din contra, are mai degraba dezavantaje. Unul din aceste dezavantaje il reprezinta faptul ca taxele Neteller sunt mai mari. De asemenea Neteller nu este acceptat chiar de toate casele de pariuri care accepta Skrill. Din aceste motive,Neteller este o metoda de plata mai putin populara, atat in Romania cat si in afara.

 

Ukash

Ukash

Aceasta este o cartela prepay exact ca si Paysafecard. Ea poate fi achizitionata de la orice Paypoint, Payzone sau terminal ZebraPay. Totusi Ukash este mai putin popular decat Paysafecard in Romania.

Vezi agentia de pariuri la care joaca online cei mai multi pariori

Dupa cum puteti vedea, puteti depune si retrage bani de la casele de pariuri online utilizand carduri de credit/debit, transferuri bancare sau portofele elctronice. De asemenea puteti depune folosind cartele prepay precum Paysafecard sau Ukash. Astfel este foarte usor sa faceti tranzactii cu agentiile de pariuri online, si nu aveti nici un motiv pentru care sa nu renuntati la agentiile de cartier in detrimentul acestora.

În articolul "Carduri recomandate și acceptate de agențiile de pariuri online" vă explicăm mai în detaliu cum puteţi depune şi retrage bani la agenţiile de pariuri pe internet!

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult