Ce carduri sunt acceptate de agenţiile de pariuri online

9,6k 0

Depunerile şi retragerile prin intermediul cardurilor este cea mai populară metodă folosită pentru tranzacţii de către pariori la casele de pariuri online.


CE TREBUIE SĂ ȘTIU DESPRE DEPUNERILE CU CARDUL?

Orice persoană îşi poate face un card, acesta fiind gata în maxim 2 săptămâni, de obicei o săptămână. Depunerile efectuate cu cardul au loc instant, spre deosebire de cele efectuate prin transfer bancar, unde durează 2-5 zile până când banii intră în contul de pariuri. De asemenea, nu trebuie să ne deplasăm la bancă de fiecare dată când vrem să depunem. Dacă efectuăm o retragere banii intră în cont în maxim 2-5 zile din momentul solicitării. Spre deosebire de o retragere bancară banii sunt convertiţi automat în lei, chiar dacă contul nostru de pariuri este în euro, dolari sau lire sterline. Totuşi există şi o problemă în utilizarea cardurilor către casele de pariuri, unele carduri nefiind acceptate de către acestea. Astfel, în unele situaţii putem întâmpina dificultăţi la depuneri, dar mai ales la retrageri.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!


CE TIP DE CARD ALEGEM?

Cel mai bun card în acest moment pentru tranzacţii către agenţiile de pariuri este Visa Electron. Este singurul card cu care nu veţi întâmpina probleme la aproape nici o casă de pariuri online. Dacă aveţi deja un card Visa simplu atunci s-ar putea să-l puteţi folosi şi pe acesta la destul de multe agenţii. Totuşi, vă recomandăm să evitaţi cardurile Mastercard, Maestro sau Visa Virtuon. Cu acestea veţi avea destul de multe probleme. De exemplu la Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) nu veţi putea efectua retrageri pe cardurile Mastercard şi Maestro. Astfel, dacă vă deschideţi un card special pentru a juca la pariuri sportive online, optaţi pentru un card Visa Electron.

Puteţi să aplicaţi pentru un astfel de card la orice bancă, însă nu vă sugerăm să alegeţi banca chiar la întâmplare. Acestea percep taxe diferite, iar calitatea serviciilor oferite este de asemenea diferită. În cele ce urmează vă prezentăm o listă cu cele mai cunoscute cinci bănci care emit astfel de carduri şi vă prezentăm şi taxele pe care le aveţi de plătit la fiecare:

 

ING Bank
 • deschidere card: gratuit
 • taxă administrare anuală: gratuit

 

Banca Transilvania
 • deschidere card: 3RON
 • taxa administrare anuala: gratuit
 • taxa retragere bani ATM Banc Transilvania: 0.1% din sumă

Serviciul de internet banking de la Banca Transilvania este considerat a fi cel mai bun şi securizat din toate de acest gen oferite de băncile din România!

 

Banca BCR
 • deschidere card: 10RON
 • taxa administrare anuală: gratuit
 • taxa retragere bani de la bancomat: 0.25% din valoarea retrasă
 • taxa retragere bani de la ghişeu: 0.50% din valoarea retrasă
 •  taxa internet banking: 3 RON / luna

 

Raiffeisen Bank
 • deschidere card: 5 RON
 • taxa administrare : 5 RON / an
 • taxa retragere bani: 0.2% din suma retrasă

 

Volksbank

Un card emis de Volskbank poate avea ataşat pana la trei valute diferite.

 • deschidere card: gratuit
 • taxa administrare: 7 RON / an (card univaluta) sau 12 RON (card multivaluta)
 • taxa retragere bani: gratuit

Indiferent la care din aceste bănci aplicăm pentru card acesta va fi gata în aproximativ 5 zile lucrătoare din momentul solicitării. Primele trei carduri (ING, Transilvania, BCR) au fost testate de către noi şi au mers fără probleme atât la depuneri cât şi la retrageri la toate casele de pariuri online licenţiate în România.

Vă recomandăm să evitaţi cardul Visa Electron emis de Banca Românească, deoarece aceştia au o politică proprie când vine vorba despre “jocuri de noroc”, categorie în care sunt incluse şi pariurile sportive. De asemenea este singura bancă ce percepe taxă şi la depunerea de bani pe card (0.25% din suma depusă).

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI DESPRE DEPUNERILE CU CARDUL

Ce facem dacă avem un alt tip de card?

Probabil că mulţi dintre voi au deja un alt tip de card şi nu vor să-şi deschidă un card Visa Electron doar pentru a depune la o casă de pariuri online. Acestora le recomandăm să-şi deschidă un cont Skrill.com. Acesta este un portofel electronic unde puteţi depune bani cu cardul, iar cu el puteţi depune mai departe la agenţia de pariuri la care doriţi. Aproape toate casele de pariuri acceptă depuneri prin Skrill. De asemenea în Skrill putem depune bani cu orice card, chiar dacă avem Mastercard, Maestro sau Visa Virtuon. Mai multe despre portofelul electronic Skrill puteti afla din articolul Skrill - Metoda sigură de a depune și retrage banii de la agențiile de pariuri online.

 

Cum se efectuează o depunere în contul de pariuri utilizând cardul?

Cardul trebuie ataşat contului de pariuri înainte să putem efectua o depunere. De exemplu la agenţia de pariuri online Unibet dăm click pe "Depozitează", apoi selectăm ca metodă de plată cardul şi pe pagina nou deschisă completăm numărul cardului. După ce am introdus acest număr din 16 cifre va trebui să scriem date de expirare a cardului şi codul de securitate de trei cifre de pe spatele cardului. După ce am completat şi aceste date va mai trebui să scriem suma pe care vrem s-o depunem şi să dăm click pe butonul "Depune" pentru a finaliza depunerea.

Mulţi se tem să utilizeze cardul pentru tranzacţii către agenţiile de pariuri, de teamă că datele lor personale să nu fie compromise. Pentru a vă lămuri mai exact şi pe această temă şi pentru a demonstra că n-aveţi motive de îngrijorare atâta timp cât luaţi câteva măsuri de precauţie, accesaţi articolul: ”Card pentru pariuri online

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Salvează