1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Pierdere la limită la Betano! Ești rambursat dacă te scoate un singur meci!

Pierdere la limită la Betano! Ești rambursat dacă te scoate un singur meci!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-18 11:49:14

image Pierdere la limită la Betano! Ești rambursat dacă te scoate un singur meci!

Prin intermediul promoției ”Pierdere la limită”, Betano îți înapoiază banii pariați dacă pierzi un singur meci pe bilet! Eu, ca și parior, știu mai bine ca oricine cât de frustrante sunt acele situații în care te scoate o singură selecție. La fel de bine știu că acest lucru se întâmplă mult mai des decât își imaginează mulți.

Pariază la această agenție și primești miza înapoi dacă te scoate un singur meci!

Parcă este un făcut, dar se întâmplă din nou și din nou ca aproape toate pariurile să fie câștigătoare, mai puțin unul care pur și simplu nu vrea să iasă și care strică tot biletul. De aceea pentru mine promoția ”Pierdere la limită” de la Betano.ro este mai mult decât binevenită deoarece îmi permite să recuperez măcar banii pariați dacă biletul meu este pierzător din cauza unei singure selecții greșite. Trebuie să ai totuși grijă fiindcă această ofertă nu este valabilă la orice tip de pariu multiplu, dar îți voi arăta mai jos exact ce pariuri se califică.

 

Ce tipuri de pariuri se califică pentru promoția Betano ”Pierdere la limită”?

Biletul tău de pariuri trebuie să conțină între 5 și 10 selecții din fotbal sau baschet de cotă minim 1.65 fiecare. Oferta este valabilă doar la următoarele tipuri de pariuri:

  • fotbal: pariurile de tipul 1X2, sub/peste, GG/NG plasate pe competițiile: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, EURO 2016
  • baschet: pariurile de tipul victorie, handicap, sub/peste plasate pe competițiile Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket

Biletul trebuie să fie simplu, deci să aibă o singură variantă câștigătoare. Pariurile plasate în sistem sau cu bancheri nu pot lua parte la această promoție. Încă ceva important de care trebuie să ții cont: biletul trebuie să conțină doar pariuri pre-meci. Oricum nu știu câți pariori joacă bilete simple cu 5-10 selecții de la meciuri live, dar totuși ți-am spus ca să știi.

 

Ai grijă ce ponturi alegi în cadrul acestei promoții Betano!

Te avertizez să ai grijă și ce pariuri alegi pe bilet, pentru că dacă o selecție de-a ta primește cotă 1.00, atunci oferta nu va mai fi valabilă chiar dacă rămâi cu 5 selecții valide. Oricum la meciuri de fotbal și baschet se întâmplă destul de rar să ajungi într-o astfel de situație, mai ales când este vorba doar de tipuri principale de pariuri la competiții de top. Ai grijă totuși la handicapurile pe baschet, că acolo mai poți da de astfel de situații!

Suma maximă pe care o poți lua de pe urma promoției ”Pierdere la limită” de la Betano.ro este de 100 RON / bilet, dar poți beneficia de această ofertă de până la trei ori pe zi.

Pariază la această agenție și primești miza înapoi dacă te scoate un singur meci!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX