1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Agenții de pariuri sportive unde poți paria LIVE pe intervale de timp

Agenții de pariuri sportive unde poți paria LIVE pe intervale de timp

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-04 10:10:00

image Agenții de pariuri sportive unde poți paria LIVE pe intervale de timp

Descoperă agențiile de pariuri sportive online recomandate pentru pariuri LIVE pe intervale de timp. Aici ne referim în special la intervalul următorului gol, pariu care stă la baza cunoscutei strategii de pariuri sportive MUG (Minutul Următorului Gol). Însă nu vom vorbi doar despre intervale de 5 minute și 10 minute pe goluri, ci vom scoate în evidență și alte tipuri de pariuri pe timp disponibile la casele de pariuri licențiate.

Deschide cont și pariază pe intervale de timp la agenția de pariuri sportive recomandată!

 

Pariuri pe intervale de timp – foarte căutate de pariori

Nu sunt puțini cei care caută astfel de pariuri. Pe de-o parte, avem practicanții strategiei MUG (Minutul următorului Gol). Pentru cei care nu știu, aceasta este o strategie de pariuri creată de către petremihai, unul din utilizatorii comunității PariuriX. Strategia constă în alegerea unui meci de fotbal în care ne așteptăm să se marcheze rapid, și să pariem pe un gol în următorul interval de 10 sau 15 minute. Dacă pariul este necâștigător, atunci pariem pe următorul interval crescând constant miza. Nu voi detalia, pentru că acesta nu este un articol despre MUG. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre strategie, atunci recomand să accesezi ACEST LINK. Această strategie a strâns de-a lungul timpului milioane de vizualizări și mii de comentarii, iar datorită popularității sale merită să scoatem în evidență pariurile pe intervalul următorului gol.

Însă sunt și destui pariori care nu folosesc această strategie, dar care vor să parieze pe intervale de timp. De câte ori nu te-ai uitat la un meci și aveai senzația că ”golul plutește în aer”? Dacă ești inspirat, poți câștiga bani frumoși pariind pe o reușită în următoarele minute. De regulă găsim pariuri pe două tipuri de intervale: 10 și 15 minute, dar mai sunt și excepții. Am văzut de-a lungul timpului pariuri pe jumătăți de oră, pe intervale echivalente cu jumătate de repriză (22.5 minute), sau chiar și pe intervale de 5 minute sau 60 de secunde (deși cel din urmă ține strict de noroc).

 

Agenții de pariuri sportive cu pariuri LIVE pe intervale de timp

Unibet (L1160657W000330) – deschide cont

Unibet oferă pariuri pe intervale de 15 minute la aproape orice meci de fotbal; de exemplu eu am găsit chiar și la o partidă din liga a 2-a din Armenia sau pe un joc de U21 din Cehia. Poți paria pe peste / sub 0.5 goluri în următorul interval, iar uneori (dar nu mereu) chiar și pe over / under 1.5. Mai poți juca și pe câștigătorul unui interval. De menționat că sunt oferite intervale de 15 minute doar până în minutul 60, după care mai este oferit un singur interval care cuprinde restul meciului (60:00 – 89:59). Trebuie scos în evidență și faptul că pariurile câștigătoare sunt procesate foarte rapid, câștigurile fiind plătite aproape imediat.


Betano (L1170664W000663) – deschide cont

Betano oferă pariuri pe intervale de 10 minute la destul de multe meciuri, însă nu și la cele între echipe complet necunoscute. De exemplu la un meci de rezevre din Argentina nu vei găsi astfel de opțiuni.

Pariurile sunt disponibile pe întreaga durată a meciului, și găsim două tipuri de intervale. Pe de-o parte avem pariuri de tipul: ”Minutul următorului gol”: 1-10, 11-20, 21-30 etc. Pe de altă parte avem și pariuri de tipul: ”Gol până în minutul”: 10, 20, 30 etc. În multe situații cea de-a doua opțiune este mai avantajoasă. De exemplu cu prima opțiune, pentru a paria pe intervalul 11-20, trebuie să aștepți să se termine minutul 10 (10:01) pentru a paria. Aici este o problemă, că dacă de exemplu se acordă un penalty spre finalul primului interval, cotele vor fi blocate și practic nu vei avea cum să mai pariezi pe un gol în intervalul următor. Nu înainte de a se înscrie oricum. Cu cealaltă opțiune poți paria din minutul 9:30 că se va da gol până în minutul 20:00, că atunci pariul este câștigător chiar dacă se marchează în 9:50.

Am văzut că mai sunt oferite și pariuri individuale pe fiecare echipă, ceea ce este un plus. De regulă un pariu câștigător pe interval de timp va fi validat în câteva minute, dar în cazul pariurilor câștigate la limită (gen în ultima secundă din interval) poți aștepta și jumătate de oră până să primești banii.

 

Netbet (L1160651W000195) – deschide cont

La Netbet am găsit pariuri pe intervale de 5 minute, unde intervalul poate începe când vrei tu. De exemplu în minutul 10 al meciului (09:00 – 09:59) vei găsi pariuri pe 3 intervale la alegere: 10:00 – 14:59 , 11:00 – 15:59 și 12:00 – 16:59. Pe fiecare din ele poți paria că se va marca, dar și că NU se va marca. La fel, poți paria dacă vor fi acordate cornere sau penalty-uri. De asemenea, am găsit și pariuri pe intervale de 60 de secunde, dar consider că acestea sunt loterie pură.

 

Sportingbet (L1173062W000807) – deschide cont

Poți plasa pe intervale de 15 minute pariuri de tipul: ”Cine înscrie mai multe goluri între minutele 60:01 și 75:00” și ”Câte goluri vor fi înscrise între minutele 60:01 și 75:00”. La a doua opțiune variantele sunt de regulă ”over / under 0.5”, dar câteodată sunt oferite și cote pe linia ”over / under 1.5”.

 

Betfair (L1160655W000329) – deschide cont

Betfair vine cu pariuri pe perioade de 10 minute. În prima repriză poți paria pe intervale precum 1-10 sau 11-20, iar în repriza secundă găsim intervale precum 46-55 sau 56-65. Astfel de pariuri sunt oferite la aproape toate meciurile, indiferent de importanța lor, iar la partidele între echipe ceva mai cunoscute oferta cuprinde inclusiv pariuri pe intervale de 1 și 5 minute. În acestea poți paria nu doar pe goluri sau câștigător interval (cum se întâmplă la cele de 10 minute), ci și pe out-uri, cartonașe sau penalty-uri. 

Deschide cont și pariază pe intervale de timp la agenția de pariuri sportive recomandată!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX