1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Pariază inteligent: ce să faci și ce să nu faci când joci la case de pariuri online

Pariază inteligent: ce să faci și ce să nu faci când joci la case de pariuri online

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-03-31 15:04:00

image Pariază inteligent: ce să faci și ce să nu faci când joci la case de pariuri online

Mulți pariori ajung să piardă întreaga bancă alocată pentru pariuri sportive nu pentru că nu s-ar pricepe să aleagă cele mai bune ponturi, ci pentru că fac foarte multe greșeli. În acest articol mi-am propus să îți prezint câteva lucruri pe care ar trebui să le faci și câteva pe care ar trebui să nu le faci atunci când joci la case de pariuri online.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

CE SĂ FACI

În primul rând să vedem care sunt cele mai importante 4 lucruri pe care ar trebui să le faci tot timpul. Respectând aceste reguli îți vei crește șansele de a câștiga pe termen lung din pariuri sportive. Avem și un articol mai amănunțit care conține 9 reguli și 18 sfaturi, articol ce poate fi accesat aici: https://pariurix.com/sfaturi-utile-sa-iesi-pe-plus-la-pariuri-sportive.html
 

Să fii bine informat

Cunoașterea înseamnă putere. Dacă ai acces la informațiile potrivite vei minimiza pierderile și-ți vei mări câștigurile. Dacă de exemplu joci pariuri pe fotbal, atunci trebuie să cunoști forma de moment a echipelor implicate, cât de bine se descurcă cele două formații acasă / în deplasare, dacă lipsește vreun jucător important, ce miză are meciul etc. Dacă pariezi la întâmplare luându-te doar după numele formațiilor implicate, atunci cu siguranță nu te vei descurca prea bine pe termen lung.
 

Ia deciziile potrivite la momentul potrivit

Dacă ai decis să joci un pariu și în ultimul moment găsești o informație nouă care să contrazică pontul inițial ce faci, mai joci pariul respectiv sau renunți la el? Dacă ești foarte sigur de un pont cât de mult ești dispus să riști pe acesta? În funcție de situația în care te afli pot fi multe alte întrebări pe care să ajungi să ți le pui. Este important să gestionezi așa cum trebuie situațiile mai complicate și cel mai bine este să ai un plan prestabilit, pe care să-l urmezi ca la carte. Nu de alta, dar atunci când ai de luat decizii rapide în ultimul moment s-ar putea să nu mai fii foarte lucid.
 

Gestionează corect atât câștigurile cât și pierderile

Este ușor să te lași luat de val atunci când prinzi o serie mai lungă de pariuri câștigătoare. Începi să te crezi de neînvins și ai senzația că nimic nu poate merge prost, plus că-ți pare rău că n-ai riscat mai mult pe pariurile precedente. Pe de altă parte, atunci când prinzi o serie de pariuri pierzătoare începi să devii nervos, să alegi mai în grabă pariurile pe care le joci sau să mărești miza pentru a recupera rapid toate pierderile anterioare. Sună cunoscut? Indiferent de situația în care te afli trebuie să rămâi lucid și să urmezi planul inițial. Abaterea de la acel plan nu poate aduce lucruri bune pe termen lung. Trebuie să conștientizezi că fiecare parior are mai devreme sau mai târziu atât serii pozitive cât și negative și că nici o serie nu ține la infinit. De fapt acesta este de multe ori amănuntul care face diferența între un parior amator și unul profesionist: modul în care ei gestionează situațiile mai delicate. 
 

Analizează rezultatele și învață din greșeli

Este omenește să greșești, însă trebuie să înveți din greșelile tale. Am văzut pariori care după o serie de pariuri pierdute au mărit brusc miza pentru a recupera pierderile, dar s-au afundat și mai mult ajungând să piardă întreaga bancă. Problema este că sunt pariori care au repetat această greșeală și de 5-6 ori și încă o repetă deși aceasta le-a adus numai pagube de fiecare dată. Trebuie să fii capabil ca parior să progresezi dacă vrei să te bucuri de rezultate din ce în ce mai bune.

Accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga” pentru a găsi într-un singur lor cele mai bune articole și tutoriale despre pariuri sportive!
 

CE SĂ NU FACI

Acum să trecem și la partea care conține cele mai frecvente greșeli comise de pariori, și care trebuiesc evitate cu orice preț. Și pe baza acestui subiect avem un articol amănunțit ce conține nu mai puțin de 21 de greșeli, dar și soluții pentru acestea. CLICK AICI pentru a accesa articolul. 


Nu juca la recuperare

Este poate cea mai mare greșeală în pariuri sportive. Pierzi 3-4 pariuri la rând, iar din dorința de a recupera rapid pierderile crești brusc miza, iar astfel ajungi în doar câteva minute sau ore să pierzi întreaga bancă. Acesta este modul în care cei mai mulți pariori ajung să rămână fără bani pe contul de pariuri într-un interval de timp relativ scurt. 
 

Nu paria pe bază de sentimente

Una este să crezi că un pariu va fi câștigător și alta este doar să speri că el va fi câștigător. Nu sunt puțini cei care pariază pe echipa favorită din simplul motiv că țin cu aceasta și speră ca ea să se impună, chiar dacă în sinea lor n-au argumente logice care stau la baza alegerilor făcute. Dacă nu ești capabil să separi sentimentele de logică, atunci este mai bine să eviți să mizezi pe echipa ta preferată.
 

Nu paria banii pe care nu-ți permiți să-i pierzi

Ar trebui să aloci pentru pariuri sportive doar o sumă de bani pe care îți permiți s-o pierzi. Desigur, nu trebuie să pornești de la ideea că vei pierde sigur, dar trebuie să iei în calcul și cel mai negru scenariu. De aceea nu recomand să pariezi banii de întreține sau mâncare, cu atât mai puțin să te împrumuți pentru a putea finanța acest viciu. Pentru că dacă ajungi să iei bani de la prieteni pentru a juca la pariuri sportive, atunci acesta este un viciu. Pe lângă faptul că te bagi într-o situație fără ieșire vei trata altfel pariurile tale știind că vei avea de suferit pe plan personal dacă vei pierde banii investiți.

Accesează secțiunea ”Ponturi pariuri sportive” pentru a descoperi cele mai noi pronosticuri din fotbal, baschet, tenis și alte sporturi!
 

Nu paria la întâmplare

Am văzut la pariurile pe curse de cai persoane care pariau pe un cal doar pentru că le plăcea numele acestuia sau pentru că purta numărul lor norocos. Desigur, poți avea noroc, dar plasarea de pariuri în acest mod nu este cu nimic diferită de jucatul la loterie.

Acestea sunt doar câteva din regulile pe care ar trebui să le aplici atunci când joci la agenţiile de pariuri pe net. Ele pot părea destul de simple și banale la prima vedere, dar sunt destui pariori care au foarte mult de suferit pentru că le ignoră.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX