1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Plasează pariuri cu marjă 0% la Betano!

Plasează pariuri cu marjă 0% la Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-18 11:31:00

image Plasează pariuri cu marjă 0% la Betano!

Vrei să beneficiezi de cote excepționale la Betano.ro ? Vezi aici cum te poți bucura de payout 100% pentru pariori și profit 0% pentru casa de pariuri. Pare greu de crezut? Vei vedea că nu este.

Joacă acum pariuri cu marjă 0% și câștigă mai mult ca oricând!

 

Pariuri cu marjă 0% la Betano - în ce constă?

Așa cum deja probabil știi casele de pariuri online câștigă bani de pe urma pariorilor prin faptul că oferă de obicei un payout de 88%-95%, ceea ce înseamnă că din toți banii mizați pe un eveniment sportiv, aproximativ 5%-12% rămân la agenție. De aceea la un pariu cu două opțiuni și șanse egale de reușită nu vei vedea niciodată cote de 2.00 / 2.00, ci mai degrabă de 1.80 / 1.80 (payout 90%), sau în cel mai bun caz 1.90 / 1.90 (payout 95%). Despre acest subiect poți afla mai multe accesând ACEST LINK.

Și cotele Betano.ro sunt similare, pentru că și această agenție trebuie să câștige bani la fel ca și concurența. Dar ea a venit cu această promoție foarte interesantă prin care la unele partide de top ale zilei oferă payout de 100% la pariurile simple pe câștigător meci la fotbal, baschet, volei și tenis. Asta înseamnă avantaj 0 pentru agenție! Deci dacă ar fi să pariezi sumele corecte pe fiecare rezultat posibil al unui meci, atunci ai câștiga fix cât ai investit. Evident, nu ai de ce să faci asta, dar îți zic ca idee ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba.

Prin intermediul acestei promoții Betano poți astfel să te bucuri de cele mai mari cote de pe piață pentru meciurile tale preferate!


Cum pot descoperi pariurile cu marjă 0% și cum știu că e pe bune?

De unde știi care sunt meciurile la care poți beneficia de pariuri cu marjă 0% la Betano.ro? În dreptul lor vei vedea un simbol reprezentat printr-un cerc roșu care conține textul ”0%”. Acest simbol este vizibil atât de pe varianta pentru PC a site-ului, cât și din aplicația pentru mobil. Dar hai să vedem dacă chiar sunt atât de bune cotele oferite pe cât se spune.

Așa cum se poate vedea în imagine, partidele Spania vs Republica Cehă și Belgia vs Italia aveau atașate promoția ”Marjă 0%” în momentul în care am consultat oferta sportivă. Am folosit un calculator de payout pentru a verifica cele spuse de agenție, iar rezultatele arată cam așa:

Dacă la partida Belgia vs Italia pariez 38.94u pe victoria belgienilor, 32.16u pe un rezultat de egalitate și 28.9u pe un succes al italienilor, câștig înapoi 99.7u indiferent de rezultatul final, deci 99.7%. De fapt s-ar putea în final să fie chiar 100%, și nici măcar cu cei 0.3% să nu fiu taxat, pentru că probabil la acele cote mai există și alte zecimale care nu sunt vizibile, dar care sunt luate în considerare la calcularea câștigurilor. Rezultate similare sunt și la calculele pentru meciul Spania vs Cehia.

Concluzia este simplă: promoția este cât se poate de reală. Dacă vrei să  beneficiezi de cele mai bune cote la pariuri sportive online, atunci pariază pe cotele excepționale de la Betano cu payout 100% pentru pariori și profit 0% pentru casa de pariuri. Această promoție este disponibilă din ziua în care agenția a intrat pe piața din România, deci probabil nu va fi scoasă nici în viitorul apropiat. 

Este de la sine înțeles, dar îți voi menționa și acest lucru ca să știi – nu sunt atașate condiții de nici un fel. Poți paria ce sume vrei, pe ce cote vrei. Nu ai de rulat absolut nimic! Deci ai doar avantaje, și nici un dezavantaj!

Joacă acum pariuri cu marjă 0% și câștigă mai mult ca oricând!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX