Loterii Internationale - PublicBet

7,5k 0

In ceea ce privesc loteriile internationale, acestea sunt probabil unul din atuurile PublicBet. Au fost una din primele case care au impus in oferta lor acest tip de joc al loteriilor internationale . Cu siguranta, PublicBet are una din cele mai bune oferte la ora actuala privind loteriile internationale. Puteti alege sa pariati pe cele mai importante loterii ale lumii precum Elvetia, Irlanda, Germania, Polonia, Spania, Ohio, Hong Kong, Franta, Italia, Win For Lfe sau Austria. Exista 7 tipuri de extrageri : 6/45, 6/49, 7/39, 5/49, 6/90, 5/90 si 10/20 ( Win For Life ) .

publicbet.jpg

In eventualitatea in care veti pronostica un numar corect, pe un bilet simplu de un singur numar la o extragere 6/45, aveti o cota de 6.75. In eventualitatea in care pronosticati un numar corect la o extragere de 6/49, aveti o cota mai mare, de 7.5. La 7/39, cota este putin mai mica, avand sanse mai mari de a  pronostica un numar corect. Cota este de 5 ( exemplul Sloveniei, care are astfel de extrageri).

In ceea ce privesc extragerile de 6/90, cota pentru un numar pronosticat corect este de 13.5, fiind greu sa pronostichezi un numar corect, in special pentru faptul ca se extrag 6 numere din totalul de 90. Situatia sta la fel si la 5/90, insa cota este putin mai mare, o cota de 15. In ceea ce privesc extragerile de Win For Life, 10/20, cota pentru un numar prins este de 2. Loteria celor de la PublicBet ofera una din cele mai bune cote pentru loteriile internationale.

UPDATE: Publicbet si-a suspendat activitatea. Va recomandam sa plasati pariuri loto online la aceasta casa de pariuri.