1. Home »
  2. Articole recomandate »
  3. Grecia Kino - cum poți paria online la Casa Pariurilor

Grecia Kino - cum poți paria online la Casa Pariurilor

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 11:32:00

image Grecia Kino - cum poți paria online la Casa Pariurilor

Pariază la Casa Pariurilor pe Grecia Kino direct de acasă sau de pe un dispozitiv mobil, vezi aici cum! În ultima vreme tot mai mulți români renunță la visul de a da lovitura vieții la jocurile de Loto 6/49 oferite de Loteria Română și se reorientează către ceva mai realist, cum ar fi loteriile internaționale oferite de către casele de pariuri. Aici sunt oferite câștiguri raportate la șansele reale de câștig și nu câștigi mărunțiș dacă nimerești 3 numere așa cum se întâmplă la loteria națională. Plus că ai de ales între zeci de loterii diferite din întreaga lume și poți juca orice sisteme dorești.

Deschide cont si ia bonusul de bun venit acum pentru a plasa pariuri loto


PARIURI GRECIA KINO - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Care este cea mai populară loterie în rândul românilor?
    1.1 Strategii, scheme de joc și alte informații utile

  2. Grecia Kino la Casa Pariurilor - cum pot juca?
    2.1 Grecia Kino Casa Pariurilor rezultate

  3. Concluzii finale


1. CARE ESTE CEA MAI POPULARĂ LOTERIE ÎN RÂNDUL ROMÂNILOR?

kino.png

Fără îndoială cea mai populară loterie în rândul românilor este Grecia Kino. Ce o face să fie atât de atractivă? În primul rând au loc extrageri din 5 în 5 minute, deci îți poți încerca norocul în orice moment ai chef, plus că afli foarte rapid dacă ai câștigat sau nu. În al doilea rând se extrag 20 de numere din 80, ceea ce oferă posibilitatea clienților de a juca orice sistem le trece prin cap. Vrei să pariezi pe un singur număr? Primești o cotă de aproape 4. Vrei să mizezi că cele trei numere alese de tine vor fi toate câștigătoare? Te așteaptă o cotă de 70. Dar la fel de bine poți juca sistem 2/3, 6/8 sau 4/9. Aceste loterii sunt preferate și de cei care utilizează diferite strategii, deoarece ei pot paria pe foarte multe extrageri într-o singură zi.

Sunt multe agenții stradale care oferă pariuri pe loto keno, dar dacă ai de gând să pariezi pe vreo zece extrageri într-o zi nu cred că ai chef să petreci toată ziua în agenție. De aceea recomand să pariezi online, deși este drept că alternativele sunt mai puține. Eu recomand Casa Pariurilor, care deși nu excelează la pariuri sportive, are un site stabil și o ofertă bogată la loto.

 

1.1 Strategii, scheme de joc și alte informații utile

Dar înainte de a vorbi despre Casa Pariurilor, trebuie să îți spun că pe site-ul PariuriX poți găsi un ghid foarte detaliat despre Grecia Kino din care poți afla mai multe informații despre această loterie, poți vedea o listă cu toate agențiile din România care o au în ofertă, și plus poți găsi câteva strategii și scheme de joc interesante precum : ”Schemă Keno cu 22 de numere” sau ”Sistem bazat pe probabilități matematice”. Încheierea conține și câteva sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi mai mult. Accesează ghidul acum : ”Strategii și scheme loto la Grecia Kino

 

2. GRECIA KINO LA CASA PARIURILOR - CUM POT JUCA?

Tot ce ai de făcut este să deschizi un cont și să efectuezi un depozit. Depunerea minimă este de doar 20 RON și poate fi efectuată cu cardul, prin Skrill, prin Paysafecard dar și direct din agențiile stradale. Miza minimă la Kino și la orice alt tip de loterii este de numai 2 RON / bilet, deci nu trebuie neapărat să joci sume mari de bani. Dacă ar fi să cumperi bilete la Loteria Română ar trebui să scoți din buzunar câte 5 RON pentru fiecare variantă jucată.

Casa Pariurilor oferă pariuri pe Grecia Kino din 15 în 15 minute între orele 10:15 și 22:00 și poți paria chiar și cu 1-2 minute înainte ca o extragere să aibă loc. Tot ce trebuie să faci este să alegi ”Loto” din partea de sus a site-ului, să selectezi loteria dorită și numerele pe care vrei să le joci. Din partea dreaptă a paginii poți alege sistemul dorit și miza, după care poți apăsa ”Trimiteți”.

Poți plasa pariurile dorite inclusiv de pe dispozitive mobile, iar această facilitate este foarte folositoare atunci când nu ești acasă.

 

2.1 Grecia Kino Casa Pariurilor rezultate

Poți verifica direct de pe site-ul Casa Pariurilor ce numere au fost câștigătoare și dacă numerele jucate de tine au ieșit sau nu. Selectează Rezultate - Loto din partea de sus a paginii și apoi caută extragerea care te interesează. De regulă rezultatele sunt afișate cam în 15 minute; dacă de exemplu ai pariat pe loteria de la ora 16:00 atunci pe la 16:15 poți verifica dacă biletul tău a fost câștigător.

rezultate-kino.png


3. CONCLUZII DESPRE PARIURI PE GRECIA KINO LA CASA PARIURILOR

Îți recomand cu încredere să pariezi online la Casa Pariurilor pe Grecia Kino, dar și pe alte loterii de tipul keno și nu numai. Oferta loto conține inclusiv extrageri Franța Keno, Letonia Keno, loterii americane (New York Pick 10/20, Oregon Megabucks 6/48 etc), loterii eurpene (Italia Win For Life 10/20, Ungaria 5/90 etc), loterii asiatice (Singapore - TOTO 6/49, Hong Kong 6/49) și multe altele.

Deschide cont si ia bonusul de bun venit acum pentru a plasa pariuri loto

 

Te-ar mai putea interesa şi:

DSalvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX